Miten vaihdan salasanani
verkkopankissa?

Pankilta saamasi aloitussalasana on voimassa 30 päivää, jona aikana sinun tulee kirjautua verkkopankkiin ja vaihtaa salasana. Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa uusilla pankkitunnuksillasi, sinun on vaihdettava aloitussalasanasi sellaiseen nelinumeroiseen lukuun, joka sinun on jatkossa helppo muistaa. Älä kuitenkaan valitse liian helppoa lukua kuten syntymäpäivääsi tai henkilötunnuksesi loppuosaa. Älä myöskään koskaan ota vanhaa salasanaasi uudelleen käyttöön.

Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa uusilla pankkitunnuksillasi, syötä käyttäjätunnus ja aloitussalasana ja paina Jatka -painiketta. Nyt sinua pyydetään vaihtamaan salasanasi: Syötä aloitussalasana kerran, ja haluamasi uusi nelinumeroinen salasana kaksi kertaa, ja paina Jatka -painiketta. Uusi salasana on käytössä seuraavalla sisäänkirjautumiskerralla. Syötä lopuksi turvakortilta avainlukua vastaava turvaluku ja paina Jatka-painiketta, niin pääset verkkopankkiin.

Kun haluat vaihtaa salasanasi uudelleen verkkopankissa, valitse Verkkopankin käyttö > Omat asetukset > Pankkitunnukset > Muuta salasana. Syötä ensin vanha salasana kerran ja haluamasi uusi nelinumeroinen salasana kaksi kertaa, ja hyväksy muutos Tallenna painikkeella.

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme
​​​