Varaudu vapaaseen

Aloitus
Tulot ja menot
Vapaan tiedot
Yhteenveto
Ratkaisu

Tutki laskurilla, miten voisit saada vapaan aikaiset taloudelliset asiasi järjestykseen

Vapaiden aikana tulotasosi laskee, ja siksi on tarpeellista selvittää vapaan vaikutukset omaan talouteen. Kerromme antamiisi tietoihin perustuen minkälainen varautuminen ja mitkä taloudelliset ratkaisut voisivat sopia sinun tarpeisiisi.

Minkälaiselle vapaalle suunnittelet lähteväsi?
Nykyiset tulot kuukaudessa
Nykyiset menot kuukaudessa
€ / kk
Bruttopalkka ei voi olla tyhjä
€ / kk
Menot ei voi olla tyhjä
€ / kk
Nettopalkka ei voi olla tyhjä
€ / kk
Yhteensä 0
Yhteensä 0

Voit säästää kuukaudessa 0 vapaatasi varten.

Arvio vapaan kestosta
Aloituspäivämäärä ei voi olla tyhjä
Lopetuspäivämäärä ei voi olla tyhjä
Vapaan kesto täytyy olla vähintään kaksi kuukautta
Kertyneet säästöt vapaata varten

Rahallisten etuuksien ja säästöjesi nostamisen lisäksi tarvitsisit vapaan aikana kuukausittain noin 0 € lisää käyttöösi kattamaan arvioimasi 0 € kuukausimenot.

Yhteensä koko vapaan eli noin 0 kuukauden ajaksi tarvitset noin 0 € lisää käyttöösi.

Rahalliset etuudet ja säästöjesi nostaminen riittävät kattamaan arvioimasi 0 € kuukausimenot vapaan aikana.

Yhteenveto
Koko vapaaseen tarvitsemasi rahamäärä 0
Suunnitelmasi tarvittavan rahamäärän kerryttämiseksi:
Rahallinen tuki 0
Uusi laina 0
Säästöt ja säästöjen tuotot 0
Säästö lyhennysvapaista 0
Suunnitelmallasi saisit yhteensä arviolta 0
Vapaan aikana tarvitsemasi kuukausitulo 0
Kuukausitulosi muodostuu vapaan aikana seuraavasti:
Rahallinen tuki 0 € / kk
Lainan nosto 0 € / kk
Säästöjen purkaminen 0 € / kk
Säästö lyhennysvapaista 0 € / kk
Suunnitelmallasi saavuttamasi kuukausitulo arviolta 0 € / kk
Valintojesi perusteella sinulle voisi sopia
Voit myös jättää yhteydenottopyynnön. Täyttämäsi tiedot välittyvät yhteydenottopyynnön mukana. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivan vaihtoehdon.
Ole hyvä ja täytä pyydetyt tiedot
* Pakolliset tiedot
Säästölaskelmasi

Laskennassa käytetyt tiedot

Tulot 0
Menot 0
Säästövara 0
Rahantarve kk 0
Säästöt 0
Rahantarve yht. 0

 

Tietoja laskurista

Tämän laskurin tarkoituksena on kuvata säästämiseen liittyviä mahdollisuuksia. Laskurin tulokset ovat suuntaa-antavia, eikä tuotteisiin liittyviä palkkioita, kuluja ja veloituksia ole otettu huomioon. Laskurissa käytetyt vuotuiset tuotto-oletukset ovat osakesijoituksille 8 %, korkosijoituksille 4 % ja käteissijoituksille 0,5 %. Tuotto-oletukset perustuvat pitkän aikavälin keskimääräisiin historiallisiin tuottoihin kyseisissä omaisuusluokissa. Laskurissa oletuksena käytetty 5 % tuotto-oletus perustuu sijoitukseen, jossa 25 % varoista on sijoitettuna osakemarkkinoille ja 75 % korkomarkkinoille. Käytetty tuotto- ja korko-oletukset eivät ole lupauksia tulevasta tuotosta tai koron määrästä. Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua - sijoituksen arvo voi sekä nousta että laskea eikä sijoitusten toteutuvasta tuotosta tai siitä että sijoitusten arvonkehitys olisi esitettyjen tuotto-oletusten mukainen tai aina positiivinen, ole takeita. Tuotteiden ja palveluiden hinnat esitetään sopimusta solmittaessa. Laskelmassa käytetyt pohjatiedot ovat arvioita eivätkä ne ole kannanottoja asioiden todellisesta tilasta

Rahastoja hallinnoi Danske Invest Rahastoyhtiö Oy. Danske Bank Oyj toimii rahastoyhtiön asiamiehenä tarjotessaan rahastoyhtiön hallinnoimia sijoitusrahastoja. Rahastojen avaintietoesitteet, muut rahastomateriaalit sekä lisätietoa rahastoista on saatavissa osoitteessa http://www.danskeinvest.fi

Tämän laskurin antamat tiedot vapaiden aikaisista rahallisista etuuksista ovat suuntaa-antavia. Tarkat korvausten määrät ja edellytykset voit tarkistaa etuuden maksajan sivuilta, osoitteesta www.kela.fi, www.koulutusrahasto.fi ja www.tyj.fi (Tiedot 12.4.2016 tilanteesta)

Huomaa, että lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa.

Esimerkkilaskelmia

Jos ottaisit 18 000 euron Toivelainan 10 vuoden laina-ajalla ja lainan viitekorkona käytettäisiin 12 kk euroborikorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 3,139 %. Kuluttajasuojalain mukaan asetettu todellinen vuosikoko olisi 3,75 %. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 22.678,24 euroa. Todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannusten laskennassa on otettu huomioon lainan avauspalkkiot 300 euroa sekä korko- ja takaisinmaksuerien automaattisen tiliveloituksen maksut 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä laina-ajalla on 140 kpl (Tiedot laskettu 12.10.2015.)

Käyttölainan todellinen vuosikorko on 12,58 % laskettuna 2000 euron luotolle (1.3.2016). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 2379,54 euroa laskettuna 2000 euron luotolle (1.3.2016), sis. Luoton nostopalkkion 2 %, vuosimaksut 3*10 euroa kolmelta vuodelta ja laskutuspalkkiot 3,50 euroa/kuukausi kolmen vuoden luottoajalta, yhteensä 126 euroa.

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme