Lainahakemus
Haaveiletko uudesta autosta tai isommasta asunnosta? Ehkä nykyinen kotisi kaipaa vain pientä pintaremonttia? Asiakkaanamme voit valita omaan käyttötarkoitukseesi sopivan, joustavan ja järkevän rahoitusratkaisun.
Lainahakemuslomakkeella voit hakea rahoitusta sekä pieniin että suuriin hankintoihin. Et tarvitse lainahakemusta varten pankkitunnuksia.
Pankki käyttää luottoa myöntäessään luotonhakijan henkilöluottotietoja sekä pankin luotonhakijasta asiakassuhteen perusteella tallentamia asiakastietoja (ml. maksuliiketietoja).

Henkilö- ja yhteystiedot

Aloita lainahakemus täyttämällä henkilö- ja yhteystietosi. Lomakkeella ei toistaiseksi voi hakea lainaa yhteisvastuullisesti. Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät.

*
*
*
*
*

Työsuhde, tulot ja menot

Lainatarjousta varten tarvitsemme tiedot nykyisestä työsuhteestasi sekä arjen kiinteistä tuloista ja menoista – kuten palkkatuloista sekä asumisen ja elämisen kuluista. Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät.

*
*
*
*
*
*
*
*

Vastuut

Ilmoita tiedot sellaisista vakuudellisista ja vakuudettomista lainoista, kuten opinto- ja asuntolainoista, jotka eivät ole Danske Bankista. Kerro lisäksi kaikkien luottokorttien ja kulutusluottojen yhteissumma. Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät.

*
*
*
*

Luoton käyttötarkoitus

Kerro lyhyesti, mihin tarkoitukseen haet rahoitusta. Ilmoita lainan määrä, ja arvioi sopiva laina-aika ja kuukausierä. Mikäli sinulla on lainallesi vakuus, ilmoita vakuustyyppi ja tiedot. Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät.

*
*
*
*
 

Yhteenveto syötetyistä tiedoista

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme