Säästä samalla kun lyhennät asuntolainaasi

​​Asuntolainoihin sitoudutaan useiksi vuosiksi, ja siksi onkin taloudellisesti järkevää säästää lainanlyhennysten rinnalla. Pienikin summa kuukaudessa tuottaa yllättävän hyvin korkoa korolle. Laskurin avulla voit ottaa selvää, millaisen tuoton voisit saada säästöillesi sinä aikana, kun lyhennät asuntolainaasi.

*) Tämän laskurin antamat tiedot ovat suuntaa-antavia. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista. Esimerkki: Jos asiakas ottaa 75 000 euron lainan, laina-aika olisi 15 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, olisi lainan kokonaiskorko 1,782 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,926 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 86 434,66 euroa, sis. järjestelypalkkio 300 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksu kalenterivuoden ajalta 30 euroa, maksuerien lukumäärä 180 kpl. (Tiedot 15.12.2014 tilanteesta).

**) Tämän laskurin tarkoituksena on kuvata säästämiseen liittyviä mahdollisuuksia. Laskurin tulokset ovat suuntaa-antavia, eikä tuotteisiin liittyviä palkkioita, kuluja ja veloituksia ole otettu huomioon. Käytetyt tuotto- ja korko-oletukset eivät ole lupauksia tulevasta tuotosta tai koron määrästä. Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua - sijoituksen arvo voi sekä nousta että laskea eikä sijoitusten toteutuvasta tuotosta tai siitä että sijoitusten arvonkehitys olisi esitettyjen tuotto-oletusten mukainen tai aina positiivinen, ei ole takeita. Tuotteiden ja palveluiden hinnat esitetään sopimusta solmittaessa. Laskelmassa käytetyt pohjatiedot ovat arvioita eivätkä ne ole kannanottoja asioiden todellisesta tilasta.

Säästä asuntolainan ohella

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme