Anna lahjaksi rahasto tai tili

Anna kestävä ja ympäristöystävällinen lahja, josta on iloa vuosiksi eteenpäin!

Tutustu tässä Kultapossu-lahjoihin ja muihin tapoihin lahjoittaa rahaa. Tuotelahjasta on saajalleen iloa pitkään, koska lahjarahat ohjautuvat Danske Bankin talletustuotteisiin eivätkä päivittäiseen kulutukseen.​
 

Voit antaa lahjaksi minkä tahansa Danske Bankin tilin tai muita tuotteita kuten rahaston ja sijoitusvakuutuksen. Voit antaa tilin lahjaksi kahdella tavalla: osta tuotelahjasekki tai avaa tili lahjansaajalle.

Danske Kultapossutili
Kun lahjoitat lapselle ja nuorelle, Kultapossutili on hyvä vaihtoehto. Tilille voi säästää useampi lahjan antaja yhtä aikaa. Tilille voi laittaa rahaa satunnaisesti tai sovitussa aikataulussa. Säästöille maksetaan 0,3 % peruskoron lisäksi 0,3 % bonuskorkoa, jos säännöllinen kuukausisäästö on vähintään 30 euroa.

Lue lisää

Kultapossulahja on maksuton
18-27 -vuotiaalle nuorelle voit avata minkä tahansa hyvistä säästämistileistämme. Jos varat halutaan sitoa määrätyksi ajaksi, tiliksi sopii esimerkiksi määräaikaistalletus.

Lue lisää säästämistileistä

Muita lahjavaihtoehtoja

Kultapossurahasto ja muut rahastot

Lisätietoa Kultapossurahastosta ja muista rahastovaihtoehdoista saat Danske Bankin konttoreista ja osoitteesta www.danskeinvest.fi

Ota yhteyttä 

Lue lisää Kultapossurahastosta

Kultapossu-sijoitusvakuutus

Voit sopia sijoitusvakuutuksesta käymällä konttorissa. Varaa aika konttoriin verkkopankissa tai soittamalla 0200 2580 ma-pe klo 8-20, la 10-16 (pvm/mpm).

Kirjaudu verkkopankkiin
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme