Mobiilipankki

Mobiilipankki

Mobiilipankki kulkee aina mukanasi

Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi Danske Bankin mobiilipankilla. Voit siirtää rahaa ja maksaa laskuja helposti. Seuraat talouttasi kätevästi tulot ja menot -näkymällä. Mobiilipankilla voit myös seurata markkinoita ja omia sijoituksiasi sekä käydä osakekauppaa. IPhonella voit nyt kirjautua Mobiilipankkiin tunnusluvun sijaan sormenjäljelläsi.​ Mobiilipankki on saatavilla iOS, Android ja Windows -puhelimille.

Previous Next

Ota yhteyttä

Mobiilipankilla voit helposti lähettää suojatun viestin pankille.

Valuutat

Katso päivän valuuttakurssit tai muunna hintoja, missä vain matkustatkin.

Tilitapahtumat

Katso tiliesi tietoja kätevästi.

Maksaminen

Tee tilisiirtoja helposti ja nopeasti. Voit maksaa laskun käyttämällä viivakoodinlukijaa.
Previous Next

Säilytystili

Säilytystili-osiossa näet säilytyksessäsi olevat arvopaperisi. Voit esimerkiksi tarkastella valitsemasi osakkeen tietoja yksityiskohtaisemmin; voittoja/tappioita, kaupankäyntivolyymeja ja kurssikehitystä.

Toimeksianto

Voit käydä arvopaperikauppaa 18 eri markkinalla ja rahastokauppaa Danske Invest Rahastoyhtiön hallinnoimmilla rahastoilla.

Kurssilista

Kurssilista-osiossa voit luoda omia listoja osakkeista, ETF:stä ja sijoitusrahastoista, joita haluat seurata ja tarkastella erityistä tarkemmin.

Kurssihälytys

Voit tehdä myös kurssihälytyksen haluamaasi arvopaperiin, saat hälytyksen sähköpostiisi (0 €) tai tekstiviestillä (0,25 € per hälytys).

Ota käyttöön

Lataa mobiilipankki

​Aloita lataamalla mobiilipankki laitteesi sovelluskaupasta.

App Store Google Play Windows-kauppa
 

Kirjaudu sisään pankkitunnuksillasi

​Kirjautuessasi sovellukseen pankkitunnuksilla, pääset tarkastelemaan omia tilitietojasi, tekemään tilisiirtoja ja maksamaan laskuja. Mikäli sinulla ei ole vielä pankkitunnuksia, hae niitä lähimmästä Danske Bankista.

Apple Watch

Mobiipankki on kirjaimellisesti kätesi ulottuvilla, jos sinulla on käytössäsi Apple Watch -älykello ja mobiilipankkisovellus iPhonessasi.

Apple Watchissa näet:
  • Tilitiedot ja tapahtumat kolmelta tililtäsi
  • Koontinäkymän kulutukseesi
  • Kolmen säilytystilisi arvon kehittymisen
​​​
​​​​​​​
 

Näin pääset alkuun

1. Lataa sovellus iPhoneen
2. Kirjaudu sisään mobiilipankkiin
3. Valitse oikea alakulma
4. Paina Apple Watch
5. Valitse tilit, jotka haluat näkyvän kellossasi
6. Valitse säilytystilit, jotka haluat näkyvän kellossasi
7. Valitse, miltä tililtä haluat koontinäkymän kulutuksestasi kelloosi​
​​​
​​​​​​
 

Turvallisuus

Mobiilipankki on turvallinen

Mobiilipankin turvallisuus perustuu järjestelmän turvamekanismeihin, SSL-protokollan käyttöön laitteesi ja palvelimemme välisen tiedonsiirron suojaamisessa sekä pankkitunnusten käyttöön. Tapahtumien vahvistaminen tehdään turvakortin avain-/turvalukupareilla. Danske Bankin mobiilipankki-sovellus asennetaan laitteesi sovelluskaupasta (App Store, Google Play, Windows-kauppa), josta on saatavilla myös päivitykset. Suosittelemme, että käytät aina uusinta versiota sovelluksesta. Turvallisuussyistä sovellus kirjaa käyttäjän ulos 10 minuutin kuluttua, mikäli sovellusta ei käytetä. Käyttäjätunnuksesi lukitaan, mikäli syötät väärän salasanan yli kolme kertaa.​

 

Mitä jos puhelimeni tai pankkitunnukseni häviää?

Sovellus ei tallenna kirjautumiseen tarvittavia pankkitunnuksia tai pankkisalaisuuden alaisia tietoja laitteeseesi. Tietosi eivät ole vaarassa vaikka puhelimesi häviäisi. Aina kun lopetat mobiilipankin käytön, muistathan kirjautua ulos ja sulkea sovelluksen. Jos epäilet pankkitunnustesi (käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja/tai turvakortin) joutuneen ulkopuolisen haltuun, estä niiden käyttö viipymättä lukitsemalla pankkitunnukset. Voit tehdä eston automaattisessa puhelinpalvelussa 0200 2581 (mpm/pvm), verkkopankissa tai Danske Bankin 24h korttipalvelussa 0200 2585 (mpm/pvm).​

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme