Markets Online

Markets Onlinella teet yrityksesi talletukset sekä käyt arvopaperi- ja valuuttakauppaa helposti ja nopeasti verkossa. Markkinaliikkeiden seuraamiseksi käytössäsi ammattilaistason työvälineet - Reutersin talousuutiset ja muuta markkinainformaatiota ympäri maailman. Kattavat raportoinnin palvelut antavat täsmällisen ja monipuolisen kuvan omistuksiesi kehityksestä ja tuotoista.

Markets Online on osa Business Onlinea, käyttöönotto on nopeaa ja helppoa.
 
Market Online on Business Onlineen liitettävä kattava palvelu, jolla hoidat yrityksesi talletukset sekä käyt arvopaperi- ja valuuttakauppaa verkossa.

Markkinainformaatiota kellon ympäri
Seuraat markkinaliikkeitä ja talousuutisia ympäri maailman. Käytössäsi on arvopapereiden hinnat, valuuttakurssit ja korot, sekä Reutersin uutispalvelu ympäri vuorokauden.

Kaupankäyntioikeudet voi määritellä
Teetkö toimeksiannot itse vai onko yrityksessäsi myös muita henkilöitä, jotka hoitavat kaupankäyntiä? Markets Onlinessa määrittelet katselu- ja käyttöoikeudet kullekin käyttäjälle erikseen. Kun esimerkiksi toiselle käyttäjälle riittää katseluoikeudet avoinna oleviin kauppoihin, toinen tarvitsee myös kaupankäyntioikeudet.

Valuuttakauppaa tehokkaasti
Voit tehdä ulkomaanmaksuihisi liittyviä valuuttakauppoja, suojautua valuuttakurssiriskiltä tekemällä valuuttatermiinejä ja hallita valuuttamääräistä likviditeettiä valuutanvaihtosopimuksilla. Saat reaaliaikaiset valuuttakurssit vuorokauden ympäri. Kauppaluettelossa näet kaikki avoinna olevat valuuttakauppasi. Voit tarvittaessa jakaa termiinejä osiin, ja muuttaa termiinien eräpäiviä vastaamaan toteutuvia kassavirtoja, jos maksuaikatauluihin tulee muutoksia.

Talletukset helposti
Milloin talletus erääntyikään ja mikä korko talletuksella olikaan? Markets Onlinella teet talletukset helposti verkossa ja tarkistat avoinna olevien talletusten tiedot helposti kauppaluettelosta.

Ajantasainen tieto omistuksista
Markets Onlinen omaisuusluettelo tarjoaa tehokkaan välineen tarkastella omistustesi kehitystä ja tuottoja. Voit tuottaa raportteja omistuksistasi vaikkapa valuutoittain, toimialoittain, omaisuuslajeittain tai maantieteellisesti.
Tutustu myös

Tutustu Danske Bankin sijoituspalveluihin
Danske Bankista saat kattavat neuvot ja ratkaisut erilaisten sijoitustavoitteiden saavuttamiseen.

Tutustu sijoituspalveluihin
Tutustu riskienhallinnan palveluihin
Nousevatko korot? Miten valuuttakurssit kehittyvät? Kysy asiantuntijoiltamme, miten yrityksesi parhaiten suojautuu erilaisilta yritystoiminnan riskeiltä.

Lue lisää riskienhallinnan ratkaisuista