Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät

Share
Rahoitusasiantuntija/Rahoitusneuvoja,
Pääkaupunkiseutu
Rekrytointi ID:24674
Hae


Oletko positiivinen tiimipelaaja? Haluatko olla mukana luomassa Suomen parhaita asiakaskokemuksia ja kehittyä rahoitusammattilaisena kansainvälisessä pankissa?

Haemme nyt myynnillistä Rahoitusasiantuntijaa/Rahoitusneuvojaa pääkaupunkiseudun konttoreihimme vakituiseen tehtävään.

Tavoitteena erinomaiset asiakaskokemukset

Rahoitusasiantuntijana/neuvojana olet avainasemassa luomassa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia Danske Bankin nykyisille ja uusille asiakkaille. Tässä tehtävässä tarjoat asiakkaillemme rahoitusratkaisuita, joiden avulla he tuntevat itsensä luottavaiseksi talousasioissa ja pääsevät taloudellisiin tavoitteisiinsa. Olet päivittäin oma-aloitteisesti yhteydessä asiakkaisiin, ja tarjoat heille ratkaisuja heidän tarpeensa huomioiden. Aidolla asiakaslähtöisyydellä, oma-aloitteisuudella sekä sisukkaalla työotteella pääset pitkälle, kun viet omalta osaltasi Danske Bankin palveluita ja asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti eteenpäin. Työssä menestymistä ovat tukemassa kokeneet kollegat eri liiketoiminta-alueilta sekä kehittyneet työkalut.

Päivittäiset tehtäväsi sisältävät esimerkiksi:

• 2–3 asiakastapaamista kasvotusten tai verkossa
• Tarjousten luominen asiakkaiden tarpeiden mukaan
• Sparrailu kollegoiden ja esimiehen kanssa

Tiimimme eri konttoreissa koostuvat rahoitusalan ammattilaista. Olemme erityisen ylpeitä meidän asiantuntevista ja myyntinälkäisistä tiimeistämme. Meille on tärkeää, että työ tehdään hymy huulilla ja tiimihenki on hyvä. Tuemme ja autamme kollegoita ottaen myös vastuuta omasta työstämme.

Positiivinen tiimipelaaja ja halu kehittyä

Odotamme sinulta halua kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi ja halua syventää osaamistasi. Olet muutokselle avoin ja haluat olla mukana rakentamassa entistä parempaa Danske Bankia. On tärkeää, että johdat omaa työtäsi ja otat vastuuta omasta tuloksellisuudestasi. Olet positiivinen tiimipelaaja ja saat hyvän fiiliksen tarttumaan myös kollegoihin. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja avoin. Haluat tehdä työtä asiakkaan edunmukaisesti voittaja-asenteella. Asiakastyytyväisyys ja positiivinen asiakaskokema ovat sinulle kunnia-asia. Tässä tehtävässä on myös hyötyä, jos olet erityisesti kiinnostunut asuntorahoittamisesta ja haluat auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Arvostamme kaupallista koulutusta ja aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Me tarjoamme

Olemme yksi Suomen suurimmista finanssialan työnantajista – meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään ja kehittämään osaamistasi koko ajan. Meille on tärkeää, että toimimme suoraselkäisesti, niin asiakkaita kuin kollegoitamme arvostaen. Tarjoamme sinulle siis ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä dynaamiseen ja moderniin työympäristöön, missä keskitymme erinomaisiin asiakaskokemuksiin ja työntekijöiden kehittämiseen!

Lue lisää meistä työnantajana, sekä finanssialan tarjoamista mahdollisuuksista: danskebank.com/fi/ura tai #danskebankcareers ja #finanssialalle

Kiinnostuitko?

Ota seuraava askel urallasi ja hae tehtävään pian!

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Mikko Jurvainen +358 (0)50 341 5590
Annika Reinikainen +358 (0)50 426 4862
Juho Kankaala +358 (0)50 422 6845
Anne Reima +358 (0)50 423 5911
 


Lähetä hakemus ja CV viimeistään 7.6.2020.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 21 000 työntekijää 13 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.