Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät

Share
Lakimies
Danske Invest Rahastoyhtiöön
Rekrytointi ID:24768
Hae

Haemme määräaikaista lakimiestä sijoitusrahastoja hallinnoivaan Danske Invest Rahastoyhtiöön ajalle 9.6.2020-31.8.2021.

Meistä

Danske Invest Rahastoyhtiö hallinnoi Suomeen rekisteröityjä rahastoja, joissa on asiakasvaroja 9,5 miljardia euroa ja 240 000 rahasto-osuudenomistajaa. Rahastoyhtiö kuuluu Danske Bank –konserniin ja on osa Wealth Management –liiketoiminta-aluetta.

Palkattava lakimies työskentelee osana Rahastoyhtiön seitsemän hengen tiimiä ja kiinteässä yhteistyössä Danske Bankin muiden lakimiesten kanssa Suomessa ja muissa Danske Bank -konserniin kuuluvissa maissa. Danske Legalissa työskentelee yhteensä noin 200 lakimiestä 15 eri maassa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pystyt kehittymään kollegoittesi tuella.

Pääasiallisena tehtävänäsi on tarjota juridista tukea Danske Invest Rahastoyhtiölle ja muille Danske Bank –konserniin kuuluville  yhtiöille kaikissa sijoitusrahastoihin ja rahastoliiketoimintaan kuuluvissa asioissa. Tärkeä osa työtäsi on myös Rahastoyhtiön hallituksen sihteerinä toimiminen ja yhtiön corporate governance –asioista vastaaminen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. sijoitusrahastolainsäädännön ja muun Rahastoyhtiölle olennaisen sääntelyn seuranta ja implementointityöhön osallistuminen, liiketoiminnan neuvonta sijoitusrahastoliiketoimintaa kuuluvissa asioissa ja juridisten asiakirjojen laadinta sekä osallistuminen uusien sijoitusrahastotuotteiden kehityshankkeisiin. 

Sinusta

Toivomme, että olet työskennellyt lakimiehenä finanssisektorilla. Erityisesti arvostamme sijoitusrahastoihin tai sijoituspalveluihin liittyvää kokemusta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja omaat positiivisen luonteen. Hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotyötaidot ovat välttämättömät, koska teet päivittäin tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan, eri maissa sijaitsevien kollegoiden sekä Compliance- ja Riskiorganisaatioiden kanssa.

Hyvä englannin kielen osaaminen on tehtävään liittyvä edellytys.

Tarjoamme sinulle

Olemme yksi suurimmista finanssialan työnantajista - meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään ja kehittämään osaamistasi koko ajan. Meille on tärkeää, että toimimme suoraselkäisesti, niin asiakkaita kuin kollegoitamme arvostaen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja hyvä tiimihenkemme varmistaa jatkuvan tuen.

Lue lisää meistä työnantajana, sekä finanssialan tarjoamista mahdollisuuksista: danskebank.com/fi/ura tai #danskebankcareers ja #finanssialalle

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Legal Finland Hannele Karhulahti puh. 050 544 7525.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 29.5.2020.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 21 000 työntekijää 13 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.