Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät

Share
Kesätyö,
Pääkaupunkiseutu
Rekrytointi ID:24060
Hae


Hae kesätöihin Danske Bankiin ja tule mukaan rakentamaan unohtumattomia asiakaskohtaamisia! Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä tutustumaan pankkialaan dynaamisessa työympäristössä. Työskentelet mukavien työkavereiden kanssa, samalla kun keräät ensiluokkaisia kokemuksia tulevaisuutta varten.

Tavoitteena erinomaiset asiakaskokemukset

Olemme moderni pohjoismainen pankki, jossa kannustamme hyvään yhteispeliin. Autamme asiakkaitamme tuntemaan olonsa luottavaiseksi talousasioissa ja pääsemään tavoitteisiinsa helpottamalla heidän päivittäistä pankkiasiointiaan ja tärkeitä taloudellisia päätöksiään.

Kesätöissä pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kansainvälisessä työympäristössä, jossa pääset oppimaan paljon uutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyön vaihtelevien työtehtävien parissa.

Haemme kesätyöntekijöitä ensisijaisesti asiakaspalvelutehtäviin pääkaupunkiseutualueelle. 

Emme odota, että hallitset kaikkia työn suorittamiseen vaadittavia taitoja, tai että olisit alan ammattilainen. Toivomme kuitenkin, että osoitat motivaatiota uusien taitojen oppimista kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviin ja sinulla on aina tiimi tukenasi.
 

Odotamme sinulta innostunutta asennetta ja aktiivista otetta tekemiseen.

Erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi olet positiivinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on kunnianhimoa oppia uutta ja haluat olla osaltasi mukana saavuttamassa tavoitettamme erinomaisista asiakaskokemuksista. Sanat luotettava ja vastuullinen kuvaavat sinua.

Arvostamme kiinnostusta pankkialaa kohtaan. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Huomioithan, että sinun tulee hakiessasi olla täyttänyt 18 vuotta.

Kiinnoistuitko?

Lue lisää meistä, kesätyötehtävistä ja kesätyökokemuksista kesätyösivuiltamme danskebank.fi/ura.

Ilmoitathan hakemuksessa myös koska voisit aloittaa työt.


Lähetä hakemus ja CV viimeistään 28.2.2020.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 21 000 työntekijää 13 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.