Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät

Share
Rahoitustiimin esimies,
Kaivokadun asiantuntijakeskus
Rekrytointi ID:23200
Hae

Haluaisitko olla mukana rakentamassa kokemusta Danske Bankista luotettavimpana taloudellisena kumppanina? Haemme Kaivokadun asiantuntijakeskukseen, Helsingin aivan ytimeen, esimiestä johtamaan omalla esimerkillään ja inspiroimaan asiantuntijoitamme luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Tarjoamme vastuullisen tehtävän, huipputiimin, välineet itsesi kehittämiseen, ja Danske Bank- konsernin vahvan osaamisen!

Inspiroit tiimisi onnistumisiin ja motivoidut yhteistyön kehittämisestä

Rahoitustiimin esimiehenä sinulla on tärkeä rooli yrityksemme strategian ja arvojen toteuttamisessa. Olet tiiviisti mukana tukemassa ja kehittämässä Kaivokadun asiantuntijakeskuksen toimintaa. Kehität aktiivisesti yksikön työskentelyilmapiiriä ja tuet osaamisen kehittymistä. Vastaat rahoitustiimille määriteltyjen tavoitteiden saavuttamisesta myyntijohtajalle. Löydät tehokkaimman tavan toimia ja tuet tiimiäsi uusien työvälineiden avulla saavuttamaan huipputuloksen. Huipputulos tarkoittaa erinomaisia tuloksia asiakaskokemassa, henkilöstön tyytyväisyydessä ja asiakasratkaisujen tekemisessä – jokainen osa-alue on tärkeä unohtamatta laadullisia ja lainopillisia suuntaviivoja!

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta positiivista, energistä asennetta ja palavaa innostusta tehtävään. Työskentelytavoiltasi olet valmentava ja tavoitteellinen esimies. Halu uuden oppimiseen on sinulle luontevaa. Työskentelet tehokkaasti vaativissa tilanteissa ja osaat motivoida tiimisi päivittäisiin huippusuorituksiin. Työskentely myös eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa. Olet sitoutunut toteuttamaan pankin strategiaa ja haluat olla osaltasi mukana saavuttamassa tavoitettamme olla asiakaskokemuksessa nro 1.

Tarjoamme

Olemme yksi Suomen suurimmista finanssialan työnantajista – meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään ja kehittämään osaamistasi koko ajan. Meille on tärkeää, että toimimme suoraselkäisesti, niin asiakkaita kuin kollegoitamme arvostaen. Tarjoamme sinulle siis ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä dynaamiseen, kansainväliseen ja moderniin työympäristöön, missä keskitymme erinomaisiin asiakaskokemuksiin ja työntekijöiden kehittämiseen!

Kiinnostuitko?

Ota seuraava askel urallasi ja hae tehtävään nyt! Lisätietoja tehtävästä antaa pääkaupunkiseudun Myyntijohtaja Jarmo Kuljukka, 24.9 klo 12-14, puh: 050 426 5552.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 4.10.2019.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.