Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät

Share
Sijoitusasiantuntija ja Sijoitusneuvoja,
Kaivokadun konttori
Rekrytointi ID:22882
Hae


Oletko ratkaisuhakuinen sijoitusosaaja ja etsit paikkaa kehittyä vielä paremmaksi huippuosaajaksi? Kiinnostaisiko sijoitusammattilaisen ura kansainvälisessä pankissa? Etsimme kasvavaan joukkoomme kunnianhimoista Sijoitusasiantuntijaa ja Sijoitusneuvojaa vakituiseen (kokoaikaiseen) työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä, huipputiimin sekä välineet itsesi kehittämiseen Helsingin ydinkeskustassa Kaivokadun konttorissa.

Työtehtäväsi

Sijoitusammattilaisena sinulla on tärkeä rooli ensiluokkaisten asiakaskokemusten luomisessa. Oma-aloitteisella ja sisukkaalla työskentelyotteella olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin tarjoten heille kokonaisvaltaista tukea oman talouden suunnittelussa, vaurastumisen tavoittelussa sekä taloudellisen mielenrauhan saavuttamisessa. Olet osa energistä tiimiämme ja viihdyt työn tuoksinassa. Työssä menestymistäsi ovat tukemassa kokeneet kollegat, Danske Bankin uudistetut sijoituspalvelut sekä modernit työvälineet. Ammattitaidollasi sekä omalla persoonallasi luot arvoa asiakkaillemme ja tekemistäsi ohjaa asiakastyytyväisyyden kasvattaminen.

Odotamme sinulta

• motivaatiota ja asennetta kaikessa tekemisessäsi
• kunnianhimoa saavuttaa asetetut tavoitteet ja tiimipelaajan luonnetta
• aitoa halua auttaa asiakkaitamme
• kiinnostusta sijoitusmarkkinoista

Arvostamme kaupallista koulutusta sekä kokemusta asiakaskohtaamisista ja sijoitusmarkkinoista. On vahvasti eduksi, jos sinulla on vähintään APV1-tutkinto jo olemassa. Tärkeintä on kuitenkin halu menestyä sijoitusammattilaisena ja valmius työskennellä menestyksen eteen. Olet asiakastyössä positiivinen ja luot positiivista henkeä myös työyhteisöösi.

Me tarjoamme

Olemme yksi Suomen suurimmista finanssialan työnantajista – meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään sekä kehittämään osaamistasi koko ajan. Meille on tärkeää, että toimimme suoraselkäisesti, niin asiakkaita kuin kollegoitamme arvostaen. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä dynaamiseen ja moderniin työympäristöön, jossa keskitymme erinomaisiin asiakaskokemuksiin ja työntekijöidemme kehittämiseen!

Lue lisää meistä työnantajana, sekä finanssialan tarjoamista mahdollisuuksista: danskebank.com/fi/ura tai #danskebankcareers ja #finanssialalle

Kiinnostuitko?

Ota seuraava askel urallasi ja hae tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa  Eetu Tamminen, Asiakkuusjohtaja, 050 534 7593. Kyselyt aikavälillä 2.9.2019 – 5.9.2019 klo 14-16.
 


Lähetä hakemus ja CV viimeistään 6.9.2019.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.