Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät

Share
Laina-asiantuntija,
Loan Advisory Center
Rekrytointi ID:22515
Hae

Kasvutarina jatkuu

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin Laina-asiantuntijakeskuksessa. Olemme avain-asemassa rakentamassa hyvää asiakaskokemaa pankin nykyisille asiakkaille. Laina-asiantuntijakeskuksessa vastaamme historialliseen taitekohtaan asiakaskäyttäytymisessä ja rakennamme liiketoimintamallia, joka tulee mahdollistamaan strategiamme mukaiset tavoitteemme.

Haemme Laina-asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin Loan Advisory Center -yksikköön Pasilassa. Työskentely ei välttämättä vaadi fyysistä sijoittumista Pasilaan, vaan voi tietyissä tilanteissa olla mahdollista myös työskennellä etäjäsenenä konttoriverkoston yksiköistä. Yksikössä työskentelee rautaisia rahoituksen ammattilaisia, jotka ovat vastuussa erilaisista henkilöasiakkaan lainoihin liittyvistä asioista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden pankkialan ammattilaiseksi ja vapauden palvella asiakkaita itsenäisesti ja joustavasti tiiviissä yhteistyössä esimiehesi kanssa.

Tavoitettavuus ja yksilöllisyys määrittelevät onnistuneen asiakaskokemuksen

Työ tulee olemaan itsenäistä asiakaskokemuksen rakentamista asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden ja tilanteeseen parhaiten soveltuvalla tavalla. Kohtaamisissasi asiakkaiden kanssa välittyy aina empatia ja relevanttius, vaikka emme työskentelekään kasvokkain asiakkaan kanssa. Asiakaslupauksista kiinni pitäminen on sinulle ensisijaisen tärkeä asia.

Laina-asiantuntijana hoidat monipuolisesti asiakkaidemme henkilökohtaiseen rahoittamiseen liittyviä erilaisia hankkeita ja tarjoat asiakkaan tilanteeseen sopivia ratkaisuja ja neuvoja. Tulet kohtaamaan asiakkaitamme puheluiden, verkkopankkiviestien ja verkkotapaamisten välityksellä asiakkaan tilanteesta ja tarpeesta riippuen.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, tilanneherkkyyttä, aktiivisuutta ja yhteistyökykyä. Sinulla on kokemusta lainaratkaisuista, positiivinen asenne ja haluat kehittyä ja syventää asiantuntijuuttasi. Olet luonteeltasi palveluhenkinen ja joustava sekä tottunut työskentelemään nopeatempoisessa ja tehokkaassa työympäristössä. On tärkeää, että nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi.

Haluatko ottaa ammatillisessa kehittymisessä seuraavan askeleen? Tarjoamme sinulle näköalapaikan tulevaisuuden pankkityöhön ja vahvan asiantuntijajoukon tuen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään nyt - haluamme kuulla sinusta lisää! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Tiimipäälliköistä Satu Markkanen 0504264201 tai Vesa Lepistö 0504250206

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 10.9.2019.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.