Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät

Share
Harjoittelijaa viestintätiimiimme,
Danske Bank
Rekrytointi ID:20172
Hae


Etsimme erityisesti sisällöntuotantoon keskittyvää harjoittelijaa viestintätiimiimme rahoitusalan näköalapaikalle Danske Bankin pääkonttoriin Helsingin Pasilaan. Harjoittelu on palkallinen ja kestoltaan vuoden loppuun asti.

Olet etsimämme tyyppi, jos tulet meille innokkaana tarttumaan toimeen ja oppimaan uutta. Hyötyä on viestinnän, journalismin tai markkinoinnin opinnoista ja kokemuksesta – oli kokemus sitten töistä, opiskeluprojekteista tai vapaaehtoistoiminnasta.

Harjoittelijana pääset osallistumaan monipuolisiin ulkoisen ja sisäisen viestinnän avustaviin tehtäviin. Tehtäviisi sisältyy erityisesti monimuotoista sisällöntuotantoa ulkoisiin ja sisäisiin kanaviimme, sosiaalisen median tehtäviä sekä raportointia ja tapahtumajärjestelyissä avustamista.

Olethan oma-aloitteinen ja nopeatempoisessa ympäristössä viihtyvä. Yhteistyö on sinulle luonteva onnistumisen edellytys ja kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Käytät yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja sosiaalisen median kanavia näppärästi, ja videokuvaaminen sekä -editointi on sinulle tuttua. Kuvien käsittelytaidot luetaan eduksi. Odotamme erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä halua heittäytyä uusiin tilanteisiin.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi erilaisten viestinnän ja sisällöntuotannon tehtävien parissa. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja muotoutuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Kiinnoistuitko? Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi meille. Lisätietoja antaa digitaalisten sisältöjen päällikkö Petra Saikku, p. +358 50 395 6309
 


Lähetä hakemus ja CV viimeistään 25.10.2018.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.