Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät

Share
Viestinnän harjoittelija,
Danske Bankin viestintätiimiin
Rekrytointi ID:20148
Hae


Olisitko sinä etsimämme harjoittelija viestintätiimiimme rahoitusalan näköalapaikalle Danske Bankin Suomen toimintojen pääkonttoriin? Olet etsimämme tyyppi jos olet avoin ja ennakkoluuloton viestinnän opiskelija. Harjoittelijana pääset osallistumaan tiimimme monipuolisiin ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtäviin, kuten esimerkiksi sisällöntuotantoon, mediaseurantaan, some-näkyvyyden suunnitteluun ja tuotantoon sekä tapahtumajärjestelyihin.

Olethan oma-aloitteinen ja viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä. Yhteistyö on sinulle luonteva onnistumisen edellytys, mutta hallitset myös itsenäisesti eteenpäin vietäviä tehtäväkokonaisuuksia. Käytät yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja sosiaalisen median kanavia näppärästi, eikä videoiden parissa työskentely ole sinulle vierasta. Odotamme sinulta erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta ja halua heittäytyä uusiin tilanteisiin.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi monipuolisten viestinnän ja sisällöntuotannon tehtävien parissa. Emme odota sinun olevan vielä aivan valmis viestinnän tekijä, mutta olemme varmoja siitä, että harjoittelijanamme pääset sekä oppimaan itse, että myös opettamaan meitä. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja muotoutuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme sinun olevan jo opintojesi loppuvaiheessa. Ehkä sinulla on myös muita kokemuksia viestinnän tehtävistä – oli se sitten töistä, opiskeluprojekteista tai vapaaehtoishommista. Harjoittelujakson pituus on vähintään kuusi kuukautta, ja voit aloittaa sen vaikka heti, tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu on palkallinen, ja toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi meille. Lisätietoja antaa: viestintäpäällikkö Mari Häyry, p. 050 3376 028


Lähetä hakemus ja CV viimeistään 24.10.2018.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.