Markkinakatsaukset

Tutustu Danske Reserachin ja Danske Bank Marketsin julkaisuihin. Tarjoamme päivä-, viikko- ja kuukausikatsauksia sekä omia näkemyksiämme markkinoista.
 

Danske Daily (EN)
Danske Daily on Danske Researchin julkaisema englanninkielinen päiväkatsaus, joka sisältää yön aikana tapahtuneet ja tulevan päivän tärkeimmät tapahtumat ja arvot koskien osake-, valuutta-, rahamarkkina- ja bondimarkkinoita. Julkaisu ilmestyy arkiaamuisin, lukuun ottamatta suomalaisia ja tanskalaisia pyhäpäiviä.

Weekly Focus (EN)
Weekly Focus on Danske Researchin maanantaisin ilmestyvä englanninkielinen viikko-katsaus, joka sisältää kalenterin tulevan viikon indikaatioista ja taloudellisista tapahtumista.

Risk Manager (FI)
Risk Manager on Danske Bank Marketsin julkaisema suomenkielinen kuukausi-julkaisu joka kattaa ajankohtaiset näkemyksemme valuutta-, korko- ja hyödyke-markkinoiden riskeistä. Valuuttaosiossa voit tutustua valuuttasaatavien ja -ostojen suojaussuosituksiin eri maturiteeteissa. Korkopuolella käydään läpi ajankohtainen velkasalkun korkoriskin suojausidea. Risk Manager ilmestyy kuun vaihteessa.

Vuosittain syyskuussa Risk Managerille ilmestyy sisarjulkaisu, Risk Manager Budjettiextra.

Haluatko tietää lisää?

Tutustu Danske Researchin markkinakatsauksiin
Tutustu Danske Researchin kattavaan markkinakatsaustarjontaan.

Tutustu markkinakatsauksiin (osoitteessa danskebank.com)
Tutustu Markets Onlineen
Haluatko käydä arvopaperi- ja valuuttakauppaa verkossa, lukea uusimmat talousuutiset ja paljon muuta.

Tutustu Markets Onlineen