Verkkopalvelut

Danske Bank tarjoaa useita yrityksesi toimintaa ja prosesseja tehostavia verkkopalveluita. 

Business Online
Yrityksen verkkopankki ratkaisu monien tarpeiden hoitamiseen, sisältäen palveluita mm. maksuliikkeen, sähköisen laskutuksen, kassanhallinnan, arvopaperi- ja valuuttakaupan sekä trade finance alueilta.

Joustava rakenne ja käyttöoikeushallinta mahdollistaa juuri oikean palveluvalikoiman käyttöönoton yrityksellesi, oikeiden palveluiden käyttöoikeudet yrityksesi työntekijöille.

Business Online on integroitavissa suurimpaan osaan taloushallinnan ohjelmistoista.

Tutustu Business Onlineen

Verkkomaksupalvelu
Käytkö kauppaa verkossa? Ota käyttöösi vaivaton Verkkomaksupalvelu.

Verkkokauppa tarjoaa yrityksellesi myyntikanavan, joka soveltuu kaikkeen internetissä tapahtuvaan kaupankäyntiin toimialasta riippumatta. Se on yrityksellesi nopea ja turvallinen tapa laskuttaa verkossa tapahtuvaa kaupankäyntiä. Voit toimittaa tuotteen ostajalle riskittömästi, koska hän maksaa tuotteen tilauksen yhteydessä. Asiakaskuntasi kasvaa ja yrityksesi myyntialue laajenee paikallisesta valtakunnalliseksi.

Tunnistuspalvelu
Onko yritykselläsi omia verkkopalveluita asiakkaillenne, joissa käyttäjä pitää tunnistaa luotettavasti, ilman erillisiä salasanoja tai tunnuksia?

Ottamalla käyttöön tunnistuspalvelun, yrityksesi verkkopalveluiden käyttäjät tunnistautuvat pankkitunnuksilla. Tämä luotettava käyttäjän tunnistamismenetelmä mahdollistaa mm. sitovien tilausten ja sopimusten tekemisen.

Verkkopalkka
Onko yrityksessäsi vielä käytössä paperiset palkkatositteet?
Verkopalkka -palvelulla siirrät paperiset palkkatositteet ja nihin liittyvät tehottomat prosessit historiaan.

Verkkopalkka palvelussa palkkatositteet lähetetään palkansaajan verkkopankkiin, jolloin palkkatositteet ovat aikaisemmin perillä, ja vanhat tositteet säilyvät hyvässä tallessa verkkopankin arkistossa.

Lisätietoja
Näistä ja monista muista yrityksesi toimintaa tehostavista verkkopalveluista saat lisätietoja, ottamalla yhteyttä Finanssikeskukseemme.

Haluatko tietää lisää?

Sovi tapaaminen Finanssikeskukseen
Danske Bankin Finanssikeskusten toiminnan ydin on tarjota yrityksellesi eri alueiden parhaiden asiantuntijoiden muodostama tiimi.

Finanssikeskukset