Tilit ja kortit

Tarjoamme asiakaskohtaiset tili- ja korttiratkaisut yrityksesi erilaisiin tarpeisiin.

Tiliratkaisut
Maksuliiketilimme joustavat yrityksesi liiketoiminnan muutoksissa ja maksuliikepalvelut auttavat kassanhallinnan suunnittelussa. Tileistämme löydät myös vaihtoehdot lyhyt- ja pitkäaikaiseen sijoittamiseen sekä laajoihin korkoratkaisuihin. Tileille voit sopia luottomahdollisuuden, joka antaa vaivatonta liikkumisvaraa yrityksesi rahoitustarpeisiin ja tasoittaa kassavirrassa tapahtuvia kausivaihteluita.
MasterCard Corporate Card
MasterCard Corporate Card on kansainvälinen luottokortti, jota yrityksesi voi käyttää maailmanlaajuisesti. MasterCard Corporate Card on joustava korttiratkaisu matkustavalle henkilökunnalle. Kortin voit valita joko kortinhaltijan tai yrityksen maksuvastuulla.

Kortti sisältää erilaisia palveluja, jotka tekevät matkustamisen mukavaksi.

Classic, Gold ja Platinum
Maksuvastuusta riippumatta kortteja on tarjolla kolme eri tasoa:

  • Classic
  • Gold
  • Platinum

Kortit soveltuvat yrityksen työntekijöiden erilaisiin käyttötarpeisiin. Esimerkiksi Gold ja Platinum -kortin haltijoilla on pääsy maailman suurimman lentokenttälounge -tarjoajan, Priority Passin, noin 500 loungeen ympäri maailmaa.

Helppoa hallinnointia
MasterCard Corporate Card ei ole pelkkä luottokortti. Maksamiseen liittyvä hallinnointi helpottuu, kun yrityksen ja työhön liittyvä maksaminen keskitetään yhdelle kortille. Kuukausittain yrityksesi saa yhden laskun, joka sisältää kaikki kortilla tehdyt maksut, ja laskujen käsittely ja menojen kirjaaminen kirjanpitoon helpottuu. Yrityksen maksuvastuulla olevien korttien tapahtumia voi helposti seurata Business Online -palvelun kautta. Kortinhaltijat voivat tarkastella omia korttitapahtumiaan omassa Danske Bankin verkkopankissaan.

MasterCard Corporate Card kansainvälisesti
Osana Danske Bankia pystymme tarjoamaan toimivan ratkaisun myös kansainvälisesti toimiville yrityksille.
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Ota yhteyttä Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä valitsemallasi tavalla

Soita meilleVaraa aika tapaamiseenEtsi lähin Finanssikeskus

Kiinnostuitko?

Sovi tapaaminen Finanssikeskukseen
Danske Bankin Finanssikeskusten toiminnan ydin on tarjota yrityksellesi eri alueiden parhaiden asiantuntijoiden muodostama tiimi.

Finanssikeskukset
Tutustu Danske Bankiin
Lue lisää konsernistamme, arvoistamme ja tavoitteistamme.

Tietoa Danske Bankista