Maksuliike ja kassanhallinta

Maksuliikkeen ja kassanhallinnan hoitaminen vaivattomasti ja tehokkaasti on tärkeää. Danske Bank osana Danske Bank -konsernia on yrityksellesi luotettava kumppani pankkiasioiden hoidossa niin kotimaassa kuin rajojen ulkopuolellakin.

Miksi Danske Bank?
Tarjoamme joustavat ja tehokkaat maksuliikeratkaisut yrityksellesi. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi yrityksesi prosessit ja tarpeet ja tarjoavat juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden. Avullamme hyödynnät yrityksesi mahdollisuudet ja vastaat kustannustehokkaasti toimialasi haasteisiin. Ulkomaan maksuliikkeen joustava hoitaminen perustuu Danske Bank –konsernin omaan verkostoon Pohjois-Euroopassa, sekä globaaliin yhteistyöpankkien verkostoon.

 
Danske Bankin asiakkaana saat

 • Toimivat välineet
  Pankkiyhteysohjelman rinnalle tarjoamme käyttöösi yritysten verkkopankin, Business Onlinen.  Business Onlinessa näet yhdellä näkymällä konsernisi likviditeettitilanteen ja  voit maksaa maksuja kaikissa Danske Bank –konsernin maissa, kotimaan maksuina.

 • Kattavan palvelukokonaisuuden päivittäisen maksuliikkeen hoitoon
  Räätälöimme tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden päivittäisen maksuliikkeen hoitoon. Tarjoamme myös edistykselliset palvelut mm. sähköisen taloushallinnon ja laskuttamisen tehostamiseen.

 • Tehokkaat ratkaisut kassanhallintaan
  Kassanhallintaratkaisuidemme avulla hallinnoit tehokkaasti ja tuottavasti yrityksesi rahavirtoja ja maksuvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

 • Kansainväliset mahdollisuudet
  Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman ratkaisuja kansainvälisen maksuliikkeen hoitoon. Yhteyshenkilösi kautta voit asioida Danske Bank -konsernin koko verkostossa, sekä lisäksi hyödyntää Danske World Gate -yhteistyöpankkeja. Kauttamme onnistuu vaivattomasti myös ulkomaisten tilien hallinnointi.

 

Lue lisää maksuliikepalveluista
Lue lisää kansainvälisen kassanhalllinnan palveluista
 
 • Tulosta
 • Sivukartta
 • Lisää suosikkeihin

Ota yhteyttä Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä valitsemallasi tavalla

Soita meilleVaraa aika tapaamiseenEtsi lähin Finanssikeskus