Trade & Export Finance

Danske Bank A/S on yksi johtavista pohjoismaisista ulkomaankaupan rahoituspalveluja tarjoavista pankeista. Osana Danske Bank -konsernia tarjoamme yrityksille laajan valikoiman tuotteita ja palveluja ulkomaankaupan riskien hallintaan. Takaukset ja takuut, remburssit, perittävät ja vienninrahoitus ovat tärkeimpiä trade finance -tuotteitamme.
Voit käyttää niitä erikseen tai tarpeittesi mukaan yhdisteltyinä.

Miksi valitsisit Danske Bankin trade & export finance -palvelut
Valitsemalla Danske Bankin, hyödyt laajasta kansainvälisestä kirjeenvaihtajapankkiemme verkostosta, joka auttaa sinua hallitsemaan ulkomaankauppasi riskejä. Mutta ennen kaikkea osaamisemme Suomessa ja muissa Danske Bank -konsernin kotimarkkina-alueeseen kuuluvissa maissa takaa sinulle korkealaatuisen palvelun ja asiantuntemuksen.Asiakkaana olet meille tärkeä. Me pyrimme tuomaan lisäarvoa liiketoimintaasi käymällä kanssasi jatkuvaa keskustelua, neuvomalla ja opastamalla. 

Yhdessä onnistumme
Uskomme, että pitkä kokemuksemme ja tietomme vaihtoehdoista turvaa sinulle asiakkaanamme parhaat mahdolliset ratkaisut kansainvälisessä kaupassa. Yrityksesi yksilöidyt tarpeet ja vaatimukset yhdistettyinä osaamiseemme ja kokemukseemme kansainvälisestä kaupasta takaa sen, että löydämme yhdessä parhaat mahdolliset ratkaisut. Haasteena on voimien yhdistäminen jo varhaisessa vaiheessa, mieluiten silloin, kun vielä neuvottelet kauppakumppanisi kanssa. Siten voimme myötävaikuttaa asiaan ja mahdollisuudet hyviin lopputuloksiin paranevat.

Ota meihin yhteyttä
Käykö yrityksesi jo ulkomaankauppaa vai onko sen aloittaminen vasta suunnitelmissa. Kummassakin tapauksessa ota meihin yhteyttä, niin kerromme eri vaihtoehdoista ja tavoista joilla voimme tukea yrityksesi onnistumista.​
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Ota yhteyttä

Lue lisää Trade & Export Finance -palveluista

Palvelut viejille
Palvelut tuojille