Konsernitili

Danske Bankin konsernitili on joustava ja tehokas ratkaisu yrityksellesi, kun käytössä on useita tilejä samassa valuutassa. Yhdistämällä tilit konsernitiliksi saat vaivattomasti ja yhdellä silmäyksellä yleiskuvan konsernin maksuvalmiudesta.

Konsernin varojen keskittäminen tehostaa varojen hallintaa ja lisää nettomääräisiä korko- ja sijoitustuottoja. Voit hallinnoida koko konsernin varoja yhden tilin kautta ilman erillisiä siirtoja tilien välillä.

Konsernin eri yksiköiden varojen tasaaminen pienentää ulkoisen rahoituksen tarvetta ja rahoituskustannuksia. Konsernitilin sisäisten limiittien allokoinnilla voit myös varmistaa riittävän likviditeetin tytäryhtiöille.

Maksutapahtumat konsernin eri yksiköiden välillä tapahtuvat konsernitilin sisällä ilman arvopäivämenetyksiä ja kuluitta. Yrityksesi voi hoitaa maksuprosessit haluamallaan tavalla: keskitetysti tai hajautetusti – pankkimme ratkaisu tukee kumpaakin. Muutenkin rakennamme konsernitilin vastaamaan tarpeitasi.
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Ota yhteyttä Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä valitsemallasi tavalla

Soita meilleVaraa aika tapaamiseenEtsi lähin Finanssikeskus

Tutustu myös

Maksuliikepalvelut ulkomailla
Danske Bankin asiakkaana saat käyttöösi ratkaisut myös ulkomaisten tilien ja maksuliikkeen hoitoon.

Lue lisää maksuliikepalveluista ulkomailla
Sovi tapaaminen Finanssikeskukseen
Danske Bankin Finanssikeskusten toiminnan ydin on tarjota yrityksellesi eri alueiden parhaiden asiantuntijoiden muodostama tiimi.

Finanssikeskukset