MasterCard Corporate Platinum

MasterCard Corporate Platinum -kortissa on yrityskorteistamme kattavimmat palvelut. Kortinhaltijana sinulla on ilmainen pääsy kaikkiin Priority Pass -loungeihin, saat täydentävää turvaa matkoillesi ja S.O.S. International matkahätäpalvelut. Paljon matkustavana arvostat varmasti myös ympärivuorokautista sulkupalveluamme.
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Ota yhteyttä Ota yhteyttä

Soita 0100 2580 Yrityspalvelumme palvelee mape 818 (pvm/mpm)
Muut yhteystiedot
 
MasterCard Corporate Platinum on joustava korttiratkaisu yrityksesi tarpeisiin, silloin kun haluat parhaat palvelut ja matkustat paljon. 

Maksuvälineesi ulkomailla
MasterCard Corporate Platinum -korttia voit käyttää ympäri maailman, sillä 29 miljoonaa ostopaikkaa hyväksyy MasterCardin maksuvälineeksi.

Mukavammin lentokentällä
Jatkolennon odotus ei tarvitse olla matkan ikävin osuus. MasterCard Corporate Platinum -kortilla pääset käyttämään lentokenttien lounge -palveluita maksutta ja voit halutessasi viedä pientä maksua vastaan mukaan myös vieraan.

Helppoa hallinnointia
Helpotat maksamiseeen liittyvää hallinnointia keskittämällä yrityksesi ja työhön liittyvän maksamisen yhdelle kortille.
Saat kuukausittain yhden laskun, joka sisältää kaikki kortilla tehdyt maksut, mikä helpottaa laskujen käsittelyä ja menojen kirjaamista kirjanpitoon.

Käteistä turvallisempaa
Kortilla voit myös tarvittaessa nostetaa automaatista käteistä, jolloin sinun ei tarvitse kuljettaa esimerkiksi matkoille mukana käteistä.
Lue lisää

Tutustu korttien lisäpalveluihin
Lue miten saat halutessasi eri kortteihisi saman tunnusluvun tai mitä korttipalveluita verkkopankissa on

Tutustu korttien lisäpalveluihin
Vertaa kortteja ja valitse sopivin
Vertaa eri korttien palveluita ja ominaisuuksia vertailutyökalulla, ja valitse yrityksesi tarpeisiin sopivin korttiratkaisu.

Vertaa kortteja