Joukko- ja indeksilainat

Joukko- ja indeksilainoilla sijoitat mielenkiintoisille markkinoille pääomaa turvaavasti. Danske Bankin vaihtuvasta valikoimasta löydät yrityksellesi niin perinteiset Danske Bankin, valtion, kuntien ja yritysten joukkolainat, kuin modernit osittain tai kokonaan pääomaturvatut indeksilainat.
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Ota yhteyttä Ota yhteyttä

Soita 0100 2580 Yrityspalvelumme palvelee mape 818 (pvm/mpm)
Muut yhteystiedot
 
Joukkovelkakirjalainat
Joukkolainasijoitus tarjoaa riskejä kaihtavalle yritykselle, vakaan, perinteisen ja tutun tavan säästämiselle, joka on kilpailukykyinen tilisäästämiseen verrattaessa.

Joukkolaina sopii sijoittajalle, joka arvostaa vuotuista tuottoa. Joukkolainajen vähimmäissijoitus vaihtelee yleensä 1 000 ja 50 000 euron välillä. Sijoitus ei vaadi hoitotoimenpiteitä ja on tarvittaessa muutettavissa rahaksi sopivassa markkinatilanteessa.

Indeksilainat
Indeksilainalla tavoittelet tuottoa pääomaa turvaavasti. Indeksilainasijoitus tarjoaa modernin tavan sijoittaa rajatulla riskillä erilaisille mielenkiintoisille markkinoille osittain tai kokonaan pääomaturvatusti.

Indeksilaina on joukkolainamuotoinen sijoitus, joka koostuu perinteisestä korkosijoituksesta (turvaava osa) ja erityyppisistä tuottokomponenteista (tuotto-osa). Sijoitettu nimellispääoma on turvattu ja tuoton suuruus riippuu kohde-etuuden kehityksestä. Kohde-etuuksia ovat esim. osakkeet, rahastot, korot, hyödykkeet, valuutat ja näiden yhdistelmät.
Kiinnostuitko?

Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä, avataan sinulle sopivat palvelut. Huomaat, miten helppoa on tulla asiakkaaksemme.

Täytä yhteydenottolomake
Tutustu Markets Onlineen
Haluatko käydä arvopaperi- ja valuuttakauppaa verkossa, lukea uusimmat talousuutiset ja paljon muuta.

Tutustu Markets Onlineen