Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Yrityspalvelut - aina nopea yhteys asiantuntijoihimme

 

Yritysasiakkaanamme saat aina nopeasti asiantuntijaneuvoja yritystoiminnan eri osa-alueiden hoitoon: yrityksesi arkirutiinien tehostamiseen, suurempien linjojen kirkastamiseen ja liiketoiminnallisten mahdollisuuksien kartoittamiseen.

Asiantuntijamme ovat yhtä lähellä yritystäsi kuin on lähin puhelin – myös iltaisin. Tiedämme, että yrittäjän arjessa paras apu on nopeaa ja tarkkaa, ja siksi voit käydä laajemmatkin neuvottelut helposti myös Verkkotapaamisessa, vaikka työpaikaltasi käsin.

puh. 0100 2580

 ma - pe 8 - 18 (pvm/mpm)
Yhteystiedot

 

 

Business Direct - Asiantuntijatiimi yrityksesi erityistarpeita varten

Tehostamme yrityksesi liiketoimintaa

 

 
Yrityspalveluidemme ydin perustuu yrityksen talouden kokonaiskuvan hahmottamiseen. Voimme siksi tarjota täsmällisiä ohjeita  päivittäisen taloudenpidon optimointiin.
 
Palveluksessasi on yritysammattilaisten tiimi, jonka yhteisenä tavoitteena on tarjota aktiivista ja kattavaa neuvonantoa sekä tavanomaista kattavampia ratkaisuja pienyrittäjän pankkiasiointiin.
 
Asiantuntijoittemme lisäksi käytössäsi on kattava valikoima markkinoiden kehittyneimpiä välineitä yrityksesi liiketoiminnan sujuvaan hoitoon – ajasta ja paikasta riippumatta.   
 

Business on the go

Seuraa yrityksesi taloutta - ajasta ja paikasta riippumatta

Saat asiakkaanamme käyttöösi laajan valikoiman yrityskäyttöön suunniteltuja palveluita. Voit niiden avulla hoitaa helposti ja aikaa säästäen niin päivittäisasiointia, verkkokaupankäyntiä tai esimerkiksi sähköistä laskutusta.