Turvallisuus

​Verkkopankkimme ja sen turvaratkaisut on suunniteltu varmistamaan, että pankkiasioiden hoito verkkopankissa on turvallista. Turvaratkaisuillamme voidaan tehdä paljon turvallisuuden varmistamiseksi. Sen lisäksi on tärkeää, että yrityksesi huolehtii omalta osaltaan tietoturvasta.

 
Varmista tietokoneesi ajantasaisesta tietoturvasta sekä pankkitunnuksistasi ja varo verkkohuijauksia. Mikäli epäilet väärinkäytöksiä, ilmoita meille välittömästi ja estä tarvittaessa verkkopankin käyttö.

Turvallisuus

Turvallisuus Business Onlinessa

Danske Bankin Business Onlinen turvallisuus on hyvin korkealla tasolla, ja olemme erittäin sitoutuneita suojelemaan yritystäsi, kun käytät järjestelmiämme.

 

Lue lisää turvaratkaisustamme

 
Secure Your Business


 

Turvallinen käyttö

Tietoturvan ylläpito on Danske Bankissa tärkeässä roolissa. Turvallisuusratkaisumme suojaavat asiointiasi, mutta turvallisuuden varmistamiseksi myös yrityksesi tulee huolehtia tietoturvasta.

Näin huolehdit yrityksesi tietoturvasta:

Lue lisää turvaohjeistamme

Varo verkkohuijauksia

Verkkohuijauksia on erilaisia ja ne muuttuvat koko ajan. Tästä osiosta voit lukea tavallisimmista huijauksista, jotta voit välttää niitä.

Lue lisää

 


Webroot


  • Tunnistaa phishing-sivustot ja varoittaa, jos olet siirtymässä vahingollisille sivuille
  • Tunnistaa ja poistaa haittaohjelmia
  • Suojaa käyttäjätunnuksia ja salasanoja vakoiluohjelmilta

​​​ ​
Lue lisää​​​​​​​

 
 
 

Sähköpostit toisen nimissä

​Yrityksen ylimmän johdon nimissä tehdyt verkkohuijaukset vovat aiheuttaa melkoiset tappiot – onko tietoturvasta huolehdittu ja tiedotettu riittävän hyvin? Varmista, että yrityksesi työntekijät tietävät, miten toimia.  
 

Lue lisää

Käytön esto

 

Mikäli epäilet pankkitunnustesi joutuneen ulkopuolisen haltuun, estä niiden käyttö viipymättä lukitsemalla pankkitunnukset.

Raportoi väärinkäytöksestä