Rahastot

Rahastosijoittaminen on helppo ja suosittu tapa saada yrityksesi ylimääräiset varat tuottamaan. Danske Bankin rahastovalikoimasta löydät niin yksilölliset tuotevaihtoehtomme kuin valmiit rahastoratkaisummekin. Rahastojemme kautta pääset hyötymään kansainvälisten sijoitusmarkkinoiden kehityksestä ja saat korkeatasoisen asiantuntemuksemme sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme sijoitusosaamisen käyttöösi.​
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Yhteystiedot
Yritysasiantuntijamme palvelevat ma - pe
8 - 18 (pvm/mpm)
Soita 0100 2580

 
Laajan rahastovalikoiman kautta pääsy kaikille sijoitusmarkkinoille
Rahastovalikoimamme kattaa laajasti eri sijoitusmarkkinat korko- ja joukkolainamarkkinoista osakemarkkinoihin sekä vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin, kuten raaka-aine- ja absoluuttisen tuottotavoitteen rahastoihin.

Danske Bankin rahastojen kautta tehokas hajautus
Rahastojemme kautta yrityksenne saa käyttönsä maailman huipputason salkunhoitotiimin kaikissa omaisuusluokissa ja kaikilla markkinoilla. Rahastoja yhdistelemällä voi yrityksenne rakentaa juuri omaan sijoittajaprofiiliin sopivan rahastosalkun.

Ratkaisurahastojen kautta aktiivinen varainhoito verotehokkaasti
Salkunhoitajamme hoitavat ratkaisurahastojen sijoitustoimintaa aktiivisesti. Sijoitusmarkkinoiden muutoksiin voidaan reagoida nopeasti ja ratkaisurahaston sisällä tehdyistä sijoituspäätöksistä ei realisoidu veroseuraamuksia yritykselle.

Kiinnostuitko?
Tutustu Suomen Danske Bankin rahastovalikoimaan

Tutustu myös

Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä ja aloita asiakassuhde kanssamme. Olemme yrityksesi kumppani kaikissa pankkiasioissa.

Varaa aika asiantuntijallemme
Tutustu Markets Onlineen
Haluatko käydä arvopaperi- ja valuuttakauppaa verkossa, lukea uusimmat talousuutiset ja paljon muuta.

Tutustu Markets Onlineen