Lainaturva

Lainaturva

Lisävakautta taloudellesi myös kriisin keskellä

Kaikkia elämän odottamattomia tapahtumia ei voi estää, mutta niihin on mahdollista varautua taloudellisesti. Kun ennakoit myös ikävät elämäntilanteet, voit pyrkiä varmistamaan, että kriisin keskellä on mahdollista keskittyä rahaa tärkeämpiin asioihin.

Voimme yhdessä etukäteen varmistaa asuntolainasi takaisinmaksua suunnitelman mukaan, jos taloutesi tulotaso laskee kuolemantapauksen tai vammautumisen takia.

 

Lainaturva on helppo tapa turvata lainan maksua, jos kuolemantapaus tai pysyvä haitta muuttaa suunnitelmia. ​Lainaturva on Mandatum Lifen vakuutus.

Jos haluat keskustella taloutesi turvaamisesta, soita Asiakaspalveluun 0200 2580 ma-pe klo 8-20 (pvm/mpm).

Hyödyt

 • Lainaturvan avulla lisäät perheesi taloudellista turvaa odottamattomien tilanteiden varalle.
 • Tehtyäsi kerran sopimuksen Lainaturvasta, vastaa vakuutusturvan määrä aina sovittua osuutta jäljellä olevan lainan määrästä. Sinun ei itse tarvitse muuttaa vakuutusmäärää lainamäärän pienentyessä. Et maksa turhasta.
 • Lainaturvan voit ottaa joko uuteen tai sinulla jo olevaan, vähintään 10 000 euron suuruiseen lainaan.
 • Voit ottaa Lainaturvan yksin tai yhdessä toisen lainansaajan kanssa pariturvana.
 • Erityisesti Lainaturva on tarpeen silloin, kun vastaat lainan takaisinmaksusta yksin tai vain toinen lainansaajista käy ansiotyössä.
 • Etuohjelmaan liittyneille Mandatum Life tarjoaa korotuksen Lainaturvan vakuutuskorvaukseen. Korotus on 30 %
  Etutasolla 4 ja muilla 20 %.

Tämä ei ole täydellinen selvitys Lainaturvasta. Tutustu myös tuoteselosteeseen, vakuutusehtoihin ja hinnastoon.​

 

Mitä Lainaturva korvaa?

Lainaturva sisältää vakuutusturvat kuoleman ja tapaturmaisen pysyvän haitan varalta.

Henkivakuutuksen ja tapaturmaisen pysyvän haitan turvan määrä voi olla 110 %, 100 % tai 50 % lainan pääomasta. Suurempi turva riittää paremmin lainan takaisinmaksuun, jos jotain odottamatonta sattuu.

Lainaturvan korvaukset on tarkoitettu käytettäväksi Danske Bankista otetun lainan, sen korkojen ja muiden lainaan mahdollisesti liittyvien kulujen maksamiseen. Jos korvaus on suurempi kuin vakuutusyhtiölle ja pankille maksettavat summat, ylijäävä summa maksetaan vakuutetulle tai edunsaajalle.

Turvaa myös lainan jälkeen

Lainaturvaa ottaessa kannattaa olla kaukaa viisas ja valita mahdollisuus säilyttää laina-aikana haluamasi turvan taso lainan määrästä riippumatta. Laina-ajan jälkeen turva jatkuu automaattisesti henkivakuutuksena ilman uutta terveysselvitystä. Odottamattoman tilanteen sattuessa laina-aikana lainan määrän ylittävä osa ja laina-ajan jälkeen koko henkivakuutuskorvaus maksetaan valitsemillesi edunsaajille.​

Ota käyttöön

Tee Lainaturva-sopimus vaivattomasti samalla, kun haet uutta lainaa. Voit liittää Lainaturvan myös sinulla jo olevaan lainaan.

Ota yhteyttä

Hinnat ja ehdot

Lainaturvan myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Mandatum Life), joka vastaa vakuutuksesta. Danske Bank toimii Mandatum Lifen asiamiehenä ja on rekisteröity Finanssivalvonnan (FIVA) ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin. Finanssivalvonta valvoo vakuutusedustusta.​

Esite (tulostettava muoto, pdf)Ehdot (tulostettava muoto, pdf) Tuoteseloste (tulostettava muoto, pdf) Hinnasto (tulostettava muoto, pdf)
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
 • Sijoituslinja
  0200 2000
 • Uudet asiakkaat
  0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme