Danske Investor

Danske Investor

Ota käyttöösi sijoittajan tärkeimmät työkalut

Kiinnostaako varallisuutesi kasvattaminen? Onko sukanvarressa jotain, minkä haluaisit poikimaan? Danske Investor -palvelu tarjoaa kattavat ja vaivattomat välineet sijoittamiseen ja markkinoiden seurantaan.

Katso alla olevat esittelyvideot palveluistamme ja kokeile sen jälkeen itse demosta verkkopankin sijoituspalveluitamme.

 

 

 

Danske Bank – sijoittajan pankki

Danske Bankin asiakkaana saat käyttöösi monipuolisesti vaihtoehtoja varallisuutesi kasvattamiseen. Katso, mitä kaikkea meillä on tarjota onnistuneeseen ja vaivattomaan sijoittamiseen.

Kaupankäynti

Käy kauppaa osakkeilla ja monilla muilla arvopapereilla, sijoitusobligaatiosta warranteihin. Voit käydä kauppaa 25 eri markkinalla, joiden kautta ulottuvillasi ovat lähes koko maailman sijoitusmarkkinat –myös mobiili- ja tabletpankissa.

Rahastosijoittaminen

Pohjoismaiden toiseksi suurimpana rahastotalona tarjoamme sinulle laajan, kansainvälisen valikoiman tuottoisia rahastoja kotimaasta kehittyviin markkinoihin. Voit tehdä ja seurata sijoituksia helposti verkkopankissa. Myös asiantuntijamme ovat käytössäsi.​

 

Omat sijoitukset

Verkkopankissamme voit helposti seurata omia sijoituksiasi ja niiden arvonkehitystä. Käytössäsi on kattavat raportoinnit, analyysit ja katsaukset.

Uutiset ja analyysit

Asiakkaanamme saat käyttöösi myös laajat ja hyödylliset sijoittajan uutis- ja analyysipalvelut. Rahanarvoista tietoa analysoi ja välittää yli sata analyytikkoamme sekä suuri määrä ekonomisteja.
 

Jatkuva rahastosäästäminen

Haluatko lisää taloudellista liikkumavaraa? Säästämällä kuukausittain rahastoon keräät huomaamatta mukavan pesämunan tulevien hankintojen tai yllättävien menojen varalle. Pääset helposti alkuun tekemällä jatkuvan rahastosäästösopimuksen verkkopankissa.

Kokeile Danske Investor -palveluita

Voit itse käytännössä kokeilla demolla, miten helppoa verkkopankkimme sijoituspalveluja on käyttää, olit sitten aktiivinen osakesijoittaja tai vaivattomuutta ja pientä riskiä etsivä säästäjä.

 

Kokeile demoa

 

Lue lisää Danske Investor -sijoittajan palveluista alla olevasta esitteestä.

Avaa Danske Investor -esite (pdf)

 


 
 

Ota Danske Investor käyttöön

Voit ottaa Danske Investor -palvelut käyttöösi helposti asiakkaanamme alla olevan "Ota käyttöön" painikkeen kautta tai soittamalla Sijoituslinjalle 0200 2000 ma-pe klo 9-20, la 10-16 (pvm/mpm). Uutena asiakkaana pyydä yhteydenottoa alla olevan "Ota yhteyttä" painikkeen kautta niin olemme yhteydessä Danske Investor -palveluiden avaamista varten. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Tunnethan jo Danske Etuohjelman? Danske Investor on maksuton Platinum Plus -palvelupakettiasiakkaille.

Ota käyttöön Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme