Milloin Business Online tilisiirto
näkyy saajan tilillä?

Tilisiirto Danske Bankin sisällä

Arkipäivisin
Danske Bankin tililtä toiselle Danske Bankin tilille menevä tilisiirto näkyy maksajan ja saajan tilitapahtumassa heti, ja on myös heti saajan käytettävissä.

Viikonloppuna tai pyhäpäivinä Danske Bankin tililtä toiselle Danske Bankin tilille menevä tilisiirto näkyy maksajan ja saajan tilitapahtumassa heti maksun hyväksymisen jälkeen nimellä Varaus. Tilisiirto näkyy heti saajan tilin käyttövarassa, ja on myös heti saajan käytettävissä.
Käyttövara näkyy Business Onlinessa valitsemalla Maksut, tilit ja lainat > Tilitapahtumat > Tiliehdot-välilehti. Henkilöasiakkaan verkkopankissa käyttövara näkyy heti etusivulla.
Tilin saldossa tilisiirto näkyy seuraavana pankkipäivänä, koska saldo päivittyy vain pankkipäivisin.

Tilisiirto toiseen rahalaitokseen

Arkipäivisin
toiseen rahalaitokseen menevä tilisiirto näkyy Business Onlinessa tilitapahtumissa heti, kun maksu on hyväksytty ennen klo 18.30. Tämän jälkeen hyväksytyt maksut näkyvät nimellä Varaus, ja summa on vähennetty käyttövarasta. Raha lähtee toiseen rahalaitokseen seuraavana pankkipäivänä, ja on perillä sitä seuraavana pankkipäivänä.

Viikonloppuna tai pyhäpäivinä toiseen rahalaitokseen menevä tilisiirto näkyy Business Onlinessa tilitapahtumissa nimellä Varaus, ja summa on vähennetty käyttövarasta. Raha lähtee toiseen pankkiin seuraavana pankkipäivänä, ja on perillä sitä seuraavana pankkipäivänä.

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme
​​​