Osakerahastot

Osakerahastojemme kautta voit säästää ja sijoittaa vaivattomasti sekä länsimaisille että kehittyvien maiden osakemarkkinoille, joten saat ulottuvillesi myös vielä kehittymisvaiheessa olevien talouksien tuottomahdollisuudet. Lisäksi valittavanasi on erilaisia tyyli- ja teemaosakerahastoja, jotka tarjoavat laajan kirjon eri markkina-alueisiin, toimialoihin ja sijoitustyyleihin keskittyneitä rahastovaihtoehtoja.

Osakerahastovaihtoehdoistamme löytyy myös sekä arvo- että kasvuyhtiöihin sijoittavia rahastoja. Käytössäsi ovat asiantuntemuksemme eri markkina-alueista sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme sijoitusosaaminen, joten löydät varmasti omaan sijoitustyyliisi sopivan vaihtoehdon.
 
  • Laajasta valikoimasta löydät varmasti sijoitustavoitteittesi mukaisen vaihtoehdon
  • Osakerahastot sopivat sinulle, jonka sijoitushorisontti on yli 5 vuotta

Perusosakerahastot
Näkemyksemme mukaisesti hoidettujen perusosakerahastojemme avulla sinulle avautuvat Suomen ja muun Euroopan sekä Japanin ja Pohjois-Amerikan osakemarkkinat. Saat ammattitaitoisesti hoidetun ja hyvin hajautetun sijoitusratkaisun haluamaltasi markkinalta. Varat sijoitetaan pörssiosakkeisiin ja osakesidonnaisiin arvopapereihin.

Tyyli- ja teemaosakerahastot
Tyyli- ja teemarahastoperheeseen kuuluvien arvorahastojen kautta sinulla on mahdollisuus säästää ja sijoittaa kirja- ja tasearvoltaan aliarvostettuihin yrityksiin. Lisäksi valittavanasi on tiettyyn toimialaan, kuten teknologiaan tai lääketieteeseen, keskittyneitä rahastoja. Salkunhoidossa käytetään korkeatasoista sijoitusnäkemystämme sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme sijoitusosaamista maailman eri markkina-alueilta.

Kehittyvien osakemarkkinoiden rahastot
Kehittyville osakemarkkinoille sijoittavien rahastojemme avulla pääset osalliseksi vielä kehitysvaiheessa olevien talouksien kasvupotentiaalista. Sinulla on käytössäsi parhaat paikalliset yhteistyökumppanit, jotka seuraavat markkinoita ja tekevät tarvittaessa muutoksia rahastojen sijoituksiin. Uskomme, että juuri paikallista sijoitusosaamista hyödyntämällä pääsemme parhaaseen lopputulokseen rahastojemme arvonnousun näkökulmasta.

Tutustu tarkemmin osakerahastoihimme osoitteessa danskeinvest.fi

Tutustu tästä tarkemmin

Lisää rahastosäästämisestä
Lisätietoa rahastoistamme, uusimmat salkunhoitajien katsaukset, avaintietoesitteet sekä hinnaston löydät rahastopalvelustamme. Tutustu lukuisiin vaihtoehtoihin ja valitse omasi.

www.danskeinvest.fi
Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme