Miten haluan säästää?Miten haluan säästää?

Arvostatko vaivatonta sijoitusratkaisua? Haluatko itse perehtyä kansainvälisiin markkinoihin ja pörssiyhtiöiden toimintaan? Kun olemme yhdessä selvittäneet lähtötilanteesi ja tahtotilasi, on aika valita sinulle sopivin tapa sijoittaa.
 
Danske Bankin ratkaisurahastot
Mikäli haluat yhdellä tuotteella valmiin, ammattitaitoisesti hoidetun sekä hyvin hajautetun sijoitusratkaisun, suosittelemme sinulle Danske Kompassi, Danske Tavoite sekä Danske Invest Kehittyvät Osakemarkkinat -ratkaisurahastoja. Näin saat käyttöösi laajan asiantuntemuksemme sekä parhaiden ulkomaisten yhteistyökumppaneidemme sijoitusosaamisen.

Ratkaisurahastot ovat myös vero- ja kustannustehokas tapa sijoittaa. Kun ratkaisurahaston sijoituksia muutetaan kulloisenkin salkunhoitonäkemyksen mukaisesti, ei tästä koidu rahaston osuudenomistajalle veroseuraamuksia eikä merkintä- tai lunastuspalkkioita.

Tutustu myösTutustu myös

Ratkaisurahastot
Danske Bankin ratkaisurahastoilla saat yhdellä tuotteella valmiin, ammattitaitoisesti hoidetun sekä hyvin hajautetun sijoitusratkaisun.

Lue lisää
Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen
Varaa konttoriimme aika henkilökohtaiseen tapaamiseen sijoitusneuvojan kanssa. Autamme sinua näkemään oman tilanteesi ja tulevaisuutesi mahdollisuudet.

Varaa tapaaminen