Anna lahjaksi tiliAnna lahjaksi tili

Anna kestävä ja ympäristöystävällinen lahja, josta on iloa vuosiksi eteenpäin!

Tutustu tässä Kultapossu-lahjoihin ja muihin tapoihin lahjoittaa rahaa. Tuotelahjasta on saajalleen iloa pitkään, koska lahjarahat ohjautuvat Danske Bankin talletustuotteisiin eivätkä päivittäiseen kulutukseen.
 

Voit antaa lahjaksi minkä tahansa Danske Bankin tilin tai muita tuotteita kuten rahaston ja sijoitusvakuutuksen. Voit antaa tilin lahjaksi kahdella tavalla: osta tuotelahjasekki tai avaa tili lahjansaajalle.

Kultapossu-säästötili
Kun lahjoitat lapselle ja nuorelle, Kultapossu-säästötili on hyvä vaihtoehto. Säästötilille voi säästää useampi lahjan antaja yhtä aikaa. Tilille voi laittaa rahaa satunnaisesti tai sovitussa aikataulussa. Tilille saa 1,0%:n kiinteän koron.

Lue lisää

Kultapossu-käyttötili
Käyttötili on Kultapossun perustili. Sen voi avata ja sen saldoa voivat kartuttaa vanhemmat, sukulaiset ja muut aikuiset milloin tahansa, millä summalla tahansa.

Lue lisää
Kultapossulahja on maksuton
18-27 -vuotiaalle nuorelle voit avata minkä tahansa hyvistä säästämistileistämme. Jos varat halutaan sitoa määrätyksi ajaksi, tiliksi sopii esimerkiksi määräaikaistalletus.

Lue lisää säästämistileistä

Muita lahjavaihtoehtojaMuita lahjavaihtoehtoja

Kultapossurahasto ja muut rahastot

Lisätietoa Kultapossurahastosta ja muista rahastovaihtoehdoista saat Danske Bankin konttoreista ja osoitteesta www.danskeinvest.fi

Ota yhteyttä 

Lue lisää Kultapossurahastosta

Kultapossu-sijoitusvakuutus

Voit sopia sijoitusvakuutuksesta käymällä konttorissa. Varaa aika konttoriin verkkopankissa tai soittamalla 0200 2580 ma-pe klo 8-20, la 10-16 (pvm/mpm).

Kirjaudu verkkopankkiin
Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme