MasterCard Gold

MasterCard Gold

MasterCard Gold on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, joka sisältää matkustamiseen liittyviä lisäpalveluita.  
 
  • Vakuudeton luottorajamahdollisuus jopa
    10 000 euroon asti
  • Kattava ulkomaan matkavakuutus sekä matkahätäpalvelu
  • Korttiin sisältyy aina debit-ominaisuus

Esittely

MasterCard Gold on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, jolla maksat sekä pienet että suuret ostokset ympäri maailmaa. Gold-kortilla sinulla on mahdollisuus jopa vakuudettoman 10 000 euron luottorajaan.

Maksukorttisi missä päin maailmaa tahansa

Maksat ostoksesi kotimaassa sekä ulkomailla MasterCard-tunnuksella merkityissä liikkeissä sekä teet verkko-ostoksia turvallisesti MasterCard Secure Code – verkkokaupoissa.

 

Monipuolinen maksuväline

Voit siirtää luottoa MasterCard Gold –kortiltasi käyttötilillesi kätevästi verkkopankissa sekä nostaa käteistä käyttöösi pankkiautomaateilla sekä kotimaassa että matkustaessasi.

Sinulle, joka matkustat

Korttiisi on liitetty kattava matkavakuutus, joka on voimassa aina, kun maksat matkastasi vähintään 75 % Master Card Gold –korttisi credit-ominaisuudella. Vakuutus turvaa matkaasi, mikäli matkasi aikana sairastut tai tapahtuu tapaturma, matka peruuntuu tai keskeytyy, lento myöhästyy tai matkatavarasi vahingoittuvat tai katoavat.

Joustava takaisinmaksu

Saat kortillesi korotonta maksuaikaa keskimäärin 43 päivää. Voit myös valita maksavasi korttiluottoa takaisin pidemmällä aikavälillä, pienemmissä erissä. Näin voit tasata suurempia menoja useammille kuukausille.

Hinnat ja ehdot

Luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 7 prosenttiyksiköllä.

Luottokortin todellinen vuosikorko on 10,5 % laskettuna 1500 euron luotolle (1.12.2014). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1581,55 euroa laskettuna 1500 euron luotolle (1.12.2014).

Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinmaksuun liittyvät kulut. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti.

Luoton myöntää Danske Bank Oyj.

 

MasterCard Gold –kortti sisältyy Danske Gold -päivittäis-palvelupakettiin. Voit tutustua palveluhinnastoon ja ehtoihin alta. Luottokortin myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Yleiset korttiehdot(pdf) MasterCard-luottokortin käyttöehdot (pdf) Palveluhinnasto (pdf)Tili- ja maksupalveluehdot (pdf)Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot, MasterCard Gold (pdf)

 

Matkavakuutus

MasterCard Gold -korttiin sisältyy kattava matkavakuutus ulkomaanmatkoillesi. Se on voimassa, kun maksat vähintään 75 % matkasta MasterCard Gold -korttisi credit-ominaisuudella.

Matkavakuutusehdot  (pdf)Vahinkoilmoitus (pdf)

Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme