Asuntoa vaihtamassa
Lähtölaukaus onnistuneelle asunnonvaihdolle

Tule meille hakemaan vastaukset asumisen kysymyksiisi. Päätä missä ja millaisessa asunnossa haluat asua ja sovi rahoitus kuntoon jo ennen kuin lähdet näyttöjä kiertämään. Näin olet valmiina toimimaan, kun se oikea löytyy.

Asuminen on osa elämää. Ja kuten elämäntilanteet yleensäkin, myös asumisen tarpeet muuttuvat. Me haluamme tehdä asunnon vaihtamisesta sinulle mutkatonta ja vähemmän stressaavaa. Asuntolaina, joka ei jätä talouttasi pulaan, räätälöidään aina juuri sinun elämääsi varten.

Ennakoitavuus, lainan takaisinmaksun turvaaminen ja muu säästäminen lainanhoidon ohessa ovat kaikki asioita, joita kannattaa miettiä sitä tarkemmin mitä isompi laina on kyseessä.

Asunnon omistaminen jo sinällään tuo turvaa talouteen. Asuntolainaan voit myös tarvittaessa neuvotella pankin kanssa joustoa. Kiinteä korko ja korkokatto säästävät ikäviltä yllätyksiltä korkojen noustessa. Myös odottamattomiin tilanteisiin on mahdollista varautua jo lainaa otettaessa.

Varaa aika Danske Bankiin nyt heti. Asiantuntijatiimimme auttaa sinua niin rahoitukseen, asunnon välittämiseen kuin varojen sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä, olitpa sitten vaihtamassa isompaan tai pienempään.

Kuinka paljon lainaa tarvitsen uutta asuntoa varten?

Kuukausierä: 800 €
Omat säästöt: 15 000 €
Korko: 5 %
Laina-aika: 20 v

Asunnon hintaluokka:

200 000€
Vaihda alue
Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme