Sijoitusasuntoa ostamassa
Turvaa tulevaisuutta sioitusasunnolla

Sijoitusasunto on hyvä tapa kartuttaa varallisuutta ja hajauttaa sijoitussalkkua. Oletko tullut ajatelleeksi, että velkaa voisit lyhentää vuokratuloilla? Katso tästä vaihtoehtoja ja tule juttelemaan.

Moni ostaa asunnon esimerkiksi lapsilleen tai lapsenlapsilleen. Loma- tai kakkosasunnon hankkiminen on sekin asuntosijoittamista. Tai ehkäpä suunnittelet asunnon hankkimista omia eläkepäiviäsi varten. Entäpä perintönä saatu asunto? Mitä sen kanssa kannattaisi tehdä?

Asuntosijoittamista voi katsoa monelta kantilta. Sijoitusasuntoa voidaan tarkastella kylmästi yhtenä osana sijoitusvarallisuutta ja sen hajauttamista eri sijoitustuotteisiin. Mutta toisaalta sijoitusasunnon hankkimiseen voi liittyä muitakin tärkeitä motiiveja kuin arvonnousu ja tuotto. Tässä suhteessa se poikkeaa useimmista muista sijoitusmuodoista.

Sijoitusasunnon ostaminen velkarahalla voi myös olla varteenotettava ratkaisu. Velan korkokulut voit vähentää verotuksessa, oma maksettu asunto käy osavakuutena ja vuokratuloilla huolehdit lainan lyhennyksistä. Kohde on kuitenkin syytä valita huolella. Asunnon kiinnostavuus vuokramarkkinoilla ja taloyhtiön kunto on selvitettävä tarkasti.

Jos olet kiinnostunut asunnon hankkimisesta sijoitusmielessä tai vaikka lapsesi käyttöön, tule juttelemaan vaihtoehdoista. Saattaa olla, että huomaat olevasi asuntosijoittaja nopeammin kuin uskotkaan

Kuinka paljon sinä tarvitset sijoitusasuntoasi varten?

Kuukausierä: 800 €
Omat säästöt: 15 000 €
Korko: 5 %
Laina-aika: 20 v

Asunnon hintaluokka:

200 000€
Vaihda alue
Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme