Täsmätietoa asunnonostajalle

Olemme koonneet sinulle valmiiksi tietopaketteja eri tilanteisiin.

Tietopaketti sijoitusasunnon ostajalle

Kertalaina
Jos olet kiinnostunut varallisuutesi hajauttamisessa sijoitusasunnon avulla, kysy meiltä kertalainaa. Kertalaina sopii lähes mihin tahansa tarpeeseen, sitä voit käyttää vaikkapa sijoitusasunnon hankintaan tai sen remontointiin. Saat haluamasi asunnon korjaukset tehdyksi heti etkä vasta säästettyäsi rahaa korjauksia varten. Voit sopia myös kertalainaan kiinteän koron. Tällöin tiedät varmasti lainasi aiheuttamat kustannukset ja voit suunnitella talouttasi. Vaihtuvakorkoisen kertalainan viitekorkona käytetään euribor-korkoja. Saat kertalainan vaikka kokonaisuudessaan kerralla käyttöösi. Nostohetkellä teemme myös toiveittesi mukaisen takaisinmaksusuunnitelman.

Danske Bankin suositus
Suosittelemme, että suojaudut koron nousulta. Näin varmistat, että kuukausittaiset lainaeräsi eivät nouse kohtuuttoman suuriksi. Voit suojautua ottamalla lainan kiinteällä korolla.
Korot ovat olleet historiallisen alhaisella tasolla. Talouden näkymät ovat kuitenkin epävarmat. Tästä johtuen asuntolainojen korkoriski kasvaa, ja muutoksiin varautuminen on tärkeää. Onko sinulla varaa olla varautumatta? Neuvottelussa kartoitamme yhdessä sinulle parhaan ratkaisun.

Laina-aika
Sovitamme laina-ajan tarpeidesi mukaan siten, että se sopii sekä omaan talouteesi että sijoitussuunnitelmaasi. Monissa tapauksissa laina-aika on noin 15-20 vuotta.

Vakuus
Lainasi vakuudeksi tulee aina hankkimasi sijoitusasunto.

Miten valmistaudut lainaneuvotteluun?
Jotta löydämme varmasti sinulle ja taloudellesi parhaiten sopivan ratkaisun, sinun kannattaa valmistautua tapaamiseemme etukäteen:

  • Lainahakemusta varten tarvitsemme perustiedot tuloistasi ja mahdollisista muista veloistasi. Ota palkkatiedot mukaasi.
  • Hienoa on, jos pystyt arvioimaan kuukausittaisia menojasi, jotta varmasti pystymme sovittamaan lainanhoitokulut muuhun talouteesi sopivaksi.

Tässä esitteessä mainitut tiedot ovat suuntaa-antavia. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista.

Esimerkki: Jos asiakas ottaa 75 000 euron lainan, laina-aika olisi 15 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 2,89 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2,929 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 93 007,64 euroa, sis. järjestelypalkkio 200 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksu kalenterivuoden ajalta 18 euroa, maksuerien lukumäärä 179 kpl. (Tiedot 9.1.2012 tilanteesta).

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jätä toiveesi tapaamis-
ajankohdaksi:

Laina-asioissa voit myös soittaa
0100 1580 ma–pe 8–20 (pvm/mpm).

Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme