Säästä samalla kun lyhennät asuntolainaasi

Asuntolainoihin sitoudutaan usein vuosiksi, ja siksi onkin taloudellisesti järkevää säästää lainanlyhennysten rinnalla. Pienikin summa kuukaudessa tuottaa yllättävän hyvin korkoa korolle. Laskurin avulla voit ottaa selvää, millaisen tuoton voisit saada säästöillesi sinä aikana, kun lyhennät asuntolainaasi.

 
 

*) Tämän laskurin antamat tiedot ovat suuntaa-antavia. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista. Esimerkki: Jos asiakas ottaa 75 000 euron lainan, laina-aika olisi 15 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, olisi lainan kokonaiskorko 2,0 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2,2 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 95 118,1 euroa, sis. järjestelypalkkio 375 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksu kalenterivuoden ajalta 27,5 euroa, maksuerien lukumäärä 179 kpl. (Tiedot 8.11.2013 tilanteesta).

**) Tämän laskurin tarkoituksena on kuvata säästämiseen liittyviä mahdollisuuksia. Laskurin tulokset ovat suuntaa-antavia, eikä tuotteisiin liittyviä palkkioita, kuluja ja veloituksia ole otettu huomioon. Käytetyt tuotto- ja korko-oletukset eivät ole lupauksia tulevasta tuotosta tai koron määrästä. Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua - sijoituksen arvo voi sekä nousta että laskea eikä sijoitusten toteutuvasta tuotosta tai siitä että sijoitusten arvonkehitys olisi esitettyjen tuotto-oletusten mukainen tai aina positiivinen, ei ole takeita. Tuotteiden ja palveluiden hinnat esitetään sopimusta solmittaessa. Laskelmassa käytetyt pohjatiedot ovat arvioita eivätkä ne ole kannanottoja asioiden todellisesta tilasta.

Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme