Ensiasuntoa ostamassa
Oma koti kullan arvoinen

Oma asunto on myös sijoituskohde, ja oman asuntolainan lyhentäminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Vuokrasummasi voisit yhtä hyvin käyttää varallisuutesi kartuttamiseen.

Ensimmäinen asunto, pienikin, on tehokas ponnahduslauta kohti seuraavaa. Ja sitä seuraavaa. Historiallisesti katsoen asuntojen arvot ovat yleensä ajan mittaan nousseet ja tuottaneet hyvän voiton asunnon omistajalle. Ja vaikka vaihtaisit asuntoa hintojen laskiessa, voitat silti pienempänä välirahana isompaan asuntoon.

Vuokralla asuessasi maksamasi vuokra menee muihin taskuihin. Omassa asunnossa maksat yhtiövastiketta, jolla ylläpidetään taloyhtiön arvoa, sekä vaurastutat itseäsi jokaisella lainanlyhennyksellä. Ensiasunnon ostajana voit saada edullista ASP-lainaa sekä vähentää asuntolainan koroista verotuksessa 80% (vuonna 2013). Kannattaa myös muistaa, että tiukan paikan tullen pankki yleensä joustaa lainan maksussa – toisin kuin vuokraisäntä.

Mieti siis vieläkö haluat rikastuttaa muita sen sijaan, että vaurastuisit itse. Ota ensimmäinen askel vaurastumisen tiellä, varaa aika Danske Bankiin.

Yllättävän paljon maksaisit asuntolainaa vuokrallasi. Laske vaikka.

Kuukausierä (vuokra): 800 €
Omat säästöt: 15 000 €
Korko: 5 %
Laina-aika: 20 v

Asunnon hintaluokka:

200 000€
Vaihda alue
Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme