Lainaturva

Lainaturva

Lisävakautta taloudellesi myös kriisin keskellä

Kaikkia elämän odottamattomia tapahtumia ei voi estää, mutta niihin on mahdollista varautua taloudellisesti. Kun ennakoit myös ikävät elämäntilanteet, voit varmistaa, että kriisin keskellä on mahdollista keskittyä rahaa tärkeämpiin asioihin.

Voimme yhdessä etukäteen varmistaa asuntolainasi takaisinmaksua suunnitelman mukaan, jos taloutesi tulotaso laskee kuolemantapauksen tai vammautumisen takia.

 

Lainaturva on helppo tapa turvata lainan maksu, jos kuolemantapaus tai pysyvä haitta muuttaa suunnitelmia. ​Lainaturva on Mandatum Lifen tarjoama vakuutus.

Jos haluat keskustella taloutesi, turvaamisesta, soita Lainalinjalle 0100 1580 ma-pe klo 8-20 (pvm/mpm).

Hyödyt

  • Lainaturvan avulla lisäät perheesi taloudellista turvaa odottamattomien tilanteiden varalle.
  • Tehtyäsi kerran sopimuksen lainaturvasta, vastaa vakuutusturvan määrä aina sovittua osuutta jäljellä olevan lainan määrästä. Sinun ei itse tarvitse muuttaa vakuutusmäärää lainamäärän pienentyessä. Et maksa turhasta.
  • Lainaturvan voit ottaa joko uuteen tai sinulla jo olevaan, vähintään 10 000 euron suuruiseen lainaan.
  • Voit ottaa lainaturvan yksin tai yhdessä toisen lainansaajan kanssa pariturvana.
  • Erityisesti lainaturva on tarpeen silloin, kun vastaat lainan takaisinmaksusta yksin tai vain toinen lainansaajista käy ansiotyössä.
  • Etuohjelmaan liittyneille Mandatum Life tarjoaa korotuksen Lainaturvan vakuutuskorvaukseen. Korotus on Etutasolla 4 30 % ja muilla 20 %.
 

Mitä Lainaturva korvaa?

Lainaturva sisältää vakuutusturvat kuoleman ja tapaturmaisen pysyvän haitan varalta.

Henkivakuutuksen ja tapaturmaisen pysyvän haitan turvan määrä voi olla 110 %, 100 % tai 50 % lainan pääomasta. Suurempi turva riittää paremmin lainan takaisinmaksuun, jos jotain odottamatonta sattuu.

Lainaturvan korvaukset on tarkoitettu käytettäväksi Danske Bankista otetun lainan, sen korkojen ja muiden lainaan mahdollisesti liittyvien kulujen maksamiseen. Jos korvaus on suurempi kuin vakuutusyhtiölle ja pankille maksettavat summat, ylijäävä summa maksetaan vakuutetulle tai edunsaajalle.

Turvaa myös lainan jälkeen

Lainaturvaa ottaessa kannattaa olla kaukaa viisas ja valita mahdollisuus säilyttää laina-aikana haluamasi turvan taso lainan määrästä riippumatta. Laina-ajan jälkeen turva jatkuu automaattisesti henkivakuutuksena ilman uutta terveysselvitystä. Odottamattoman tilanteen sattuessa laina-aikana lainan määrän ylittävä ja laina-ajan jälkeen koko henkivakuutuskorvaus maksetaan valitsemillesi edunsaajille. Näin turvaat itsesi ja läheisesi.​

Ota käyttöön

Tee Lainaturva-sopimus vaivattomasti samalla, kun haet uutta lainaa. Voit liittää Lainaturvan myös sinulla jo olevaan lainaan.

Ota yhteyttä

Hinnat ja ehdot

Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
  • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme