Rahastot

Rahastosijoittaminen on helppo ja suosittu tapa saada yrityksesi ylimääräiset varat tuottamaan. Danske Bankin rahastovalikoimasta löydät niin yksilölliset tuotevaihtoehtomme kuin valmiit rahastoratkaisummekin.

Rahastojemme kautta pääset hyötymään kansainvälisten sijoitusmarkkinoiden kehityksestä ja saat korkeatasoisen asiantuntemuksemme sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme sijoitusosaamisen käyttöösi.
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Ota yhteyttä Ota yhteyttä

Soita 0100 2580 Yrityspalvelumme palvelee mape 818 (pvm/mpm)
Muut yhteystiedot
 

Laajan rahastovalikoiman kautta pääsy kaikille sijoitusmarkkinoille
Rahastovalikoimamme kattaa laajasti eri sijoitusmarkkinat korko- ja joukkolainamarkkinoista osakemarkkinoihin, sekä vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin, kuten raaka-aine- ja absoluuttisen tuottotavoitteen rahastoihin.

Danske Bankin rahastojen kautta tehokas hajautus
Rahastojemme kautta yrityksenne saa käyttönsä maailman huipputason salkunhoitotiimin kaikissa omaisuusluokissa ja kaikilla markkinoilla. Rahastoja yhdistelemällä voi yrityksenne rakentaa juuri omaan sijoittajaprofiiliin sopivan rahastosalkun.

Ratkaisurahastojen kautta aktiivinen varainhoito verotehokkaasti
Salkunhoitajamme hoitavat ratkaisurahastojen sijoitustoimintaa aktiivisesti. Sijoitusmarkkinoiden muutoksiin voidaan reagoida nopeasti ja ratkaisurahaston sisällä tehdyistä sijoituspäätöksistä ei realisoidu veroseuraamuksia yritykselle.

Kiinnostuitko?Tutustu Suomen Danske Bankin rahastovalikoimaan

Kiinnostuitko?

Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä, avataan sinulle sopivat palvelut. Huomaat, miten helppoa on tulla asiakkaaksemme.

Täytä yhteydenottolomake
Tutustu Markets Onlineen
Haluatko käydä arvopaperi- ja valuuttakauppaa verkossa, lukea uusimmat talousuutiset ja paljon muuta.

Tutustu Markets Onlineen