Business Online

Business Online on tehokas työkalu maksuliikkeen ja kassanhallinnan hoitamiseen yrityksessäsi. Joustava palvelurakenne mahdollistaa tarvitsemiesi palveluiden käyttöönoton sitä mukaa kun yrityksesi tarpeet kasvavat.

Kansainvälistyneet yritykset voivat hallinnoida tilejään jopa reaaliaikaisesti Danske-konsernin maissa. Lisäksi yhteistyömme kansainvälisten pankkien kanssa tuovat monimuotoisetkin pankkiasiat helposti ulottuvillesi.
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Yhteystiedot
Yritysasiantuntijamme palvelevat ma - pe
8 - 18 (pvm/mpm)
Soita 0100 2580

 
Business Onlinella hoidat yrityksesi maksuliikenteen ja kassanhallinnan prosessit helposti ja tehokkaasti. Sähköinen laskutus on luonnollinen osa Business Online palveluita.

Palveluvalikoima kasvaa tarpeittesi mukaan
Business Onlinen modulaarinen rakenne mahdollistaa lisäpalveluiden käyttöönoton joustavasti, silloin kun yrityksesi kasvaneet tarpeet tätä edellyttävät. Myös ulkomailla, Danske Bank -ryhmän toimintamaissa, olevien tilien hallinta onnistuu.

Käyttövaltuuksien hallinta
Jos yrityksessäsi on useampia Business Onlinen käyttäjiä, määrittelet heille eri tasoiset työtehtävien mukaiset käyttövaltuudet.
Kiinnostuitko?

Avaa tili
Business Onlinen avaamiseksi tarvitset tilin. Tutustu erilaisiin tilivaihtoehtoihimme.

Lue lisää tileistä

Tutustu Business Onlineen

Yritysten verkkopankin, Business Onlinen palvelut rakentuvat eri palvelukokonaisuuksista. Saat ne joustavasti käyttöösi sitä mukaan, kun yrityksesi tarpeet edellyttävät.

 
Tutustu Business Onlineen