Asuntolaina ja helppoa pankkiasiointia!

Haluamme, että sinun taloutesi voi hyvin. Kehitimme Danske Etuohjelman yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta voisimme oppia tuntemaan sinut ja palvella talouttasi parhaalla mahdollisella tavalla. Mitä enemmän keskität pankkiasiointiasi meille, sitä enemmän hyödyt.​​​​​​​​​​​​​​

Asiakkaanamme nautit mm. seuraavista eduista:
 • Annamme henkilökohtaisia vinkkejä ja olemme sinuun yhteydessä sellaisissa asioissa, joista taloutesi voisi hyötyä – mutta vain niissä.
 • Paras mahdollinen asiantuntijamme auttaa juuri sinun pankkiasioissasi - olitpa sitten missä tahansa.
 • Verkkotapaamiset asiantuntijoidemme kanssa ja sähköinen allekirjoitus mahdollistavat sen, että voit hoitaa pankkiasioitasi kotisohvaltasi.
 • Henkilökohtaista palvelua silloin, kun sinulle sopii:
  arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16.
 • Edistykselliset mobiili- ja tabletpankki -sovellukset.
 • Etuohjelmalla saat etuja myös kumppaniemme palveluista mm. Fennian vakuutuksista.
 • Modernit palvelut, kuten MobilePay-sovellus - rahan lähettäminen kaverille on yhtä helppoa kuin tekstiviestin näpytteleminen.


Uusiin asuntolainoihin nyt jopa puoli vuotta lyhennysvapaata!
Tarjoamme uusien asuntolainojen alkuun mahdollisuuden jopa 6 kk mittaiseen, kuluttomaan lyhennysvapaaseen. Tarjous koskee 25.9.-31.12.2015 haettuja tai sovittuja uusia asuntolainoja. Lainan saaminen edellyttää myönteistä luottopäätöstä.

Jätä lainahakemus​​​​​

Lainalaskuri

Suunnittele tarvitsemaasi lainaa laskurilla, jolla voit vertailla lainamäärien maksueriä ja maksuaikoja.

Lainalaskuri
 

Danske Etuohjelma

Asuntolaina-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja ja hyödyt Danske Etuohjelmasta.

Tutustu Etuohjelmaan

Jätä lainahakemus

 • Lainahakemusta varten tarvitset perustiedot tuloistasi ja varallisuudestasi.
 • Kerää valmiiksi tiedot tuloistasi sekä nykyisistä lainoistasi ja takauksistasi.
 • Arvioi kuukausittaiset menosi.
 • Arvioi, kuinka paljon voit kuukaudessa käyttää uuden haettavan lainan hoitoon.
 • Jos sinulla on jo kiinnostava asunto tiedossa liitä mukaan sen perustiedot. Vaihtoehtoisesti voit pohtia, minkähintainen asunto sinua kiinnostaa.
 • Mieti, mitä voit tarjota lainasi vakuudeksi.
 • Jos lainanhakijoita on useampia, tarvitsemme tiedot kaikilta lainanhakijoilta.

 

Jätä lainahakemus

 

Helpompi kodinvaihto

Taloyhtiön talouden tilan arviointi

Voit tehdä uuden kodin ostopäätöksen turvallisemmalla mielellä kun olet kartoittanut keskeiset asiat myös taloyhtiön talouden tilasta ja ymmärrät miten pitkäjänteisesti sitä on hoidettu. Saat meiltä lainaneuvottelun yhteydessä henkilökohtaista ohjausta ja neuvoja taloyhtiön talouden tilan arvioimiseen. Esimerkiksi, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota juuri tässä kohteessa ja, mitä eri asiat tilinpäätöksessä ja muissa taloyhtiön virallisissa dokumenteissa tarkoittavat.

Lue mitä asioita kannattaa huomioida taloyhtiön tilinpäätöksestä ja isännöitsijäntododistuksesta ja, mitkä asiat saattavat vaikuttaa asumiskustannuksiin tulevaisuudessa.Taloyhtiön talouden tilan arviointimalli (pdf)

 

Kodin pintaremonttien rahoitustarpeen arviointi

Uusi asunto pitäisi saada oman kodin näköiseksi. Halutut muutostyöt ja pintaremontit onkin hyvä huomioida kokonaisrahoitustarpeen arvioimisessa. Lainaneuvottelun yhteydessä autamme sinua suuntaa-antavan arvion tekemisessä. Voimme antaa myös listan yhteistyökumppanimme Fennian suosittelemista remontin tekijöistä, joilta saat tarkemman kustannusarvion tehtävistä töistä.Fennian tietoa ja vinkkejä remontoijalle (pdf)


Täsmätietoa asunnon ostajalle

Uuden asunnon hankkimiseen liittyy aina monia mietittäviä asioita. Tästä vinkkejä ensiasunnon ostajille ja asunnonvaihtoon sekä sijoitus- tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Asunnon vaihtajalle Ensiasunnon ostajalle Vapaa-ajan asunnon ostajalle Sijoitusasunnon ostajalle

Turvaa lainallesi

Suuremman asuntolainan tulee
 • joustaa, jos taloudellasi on tiukkaa
 • antaa turvaa silloin kun markkinoilla myrskyää
 • mahdollistaa säästäminen lainaa lyhentäessäsi.


Mitä isomman lainan olet ottamassa, sitä tärkeämpää on myös ennakointi ja varautuminen odottamattomiin tilanteisiin. Mieti minkälaista lisäturvaa sinun kannattaisi ottaa lainaasi ja varaa aika lainaneuvotteluun jo ennen kuin lähdet kiertämään näyttöjä.

Lainaturva
Varmistat lainasi takaisinmaksua ja parannat perheesi taloudellista turvaa odottamattomissakin tilanteissa.

 

Korkokatto
Hyödyt alhaisista korkotasoista ja saat turvan koron voimakasta nousua vastaan. Lainasi korko ei nouse yli sovitun tason, vaikka markkinakorot nousisivat.

Kiinteä korko
Voit sopia lainallesi määräajaksi kiinteän korkoprosentin. Tiedät aina täsmälleen paljonko kuukausieräsi on ja vältät korkojen noususta aiheutuvat yllätykset.

Vakuutukset kotisi turvaksi
Etuohjelmaan liittyneenä asiakkaana saat merkittäviä alennuksia kodin ja perheen vakuutuksista. Fenniassa sinua palvellaan omassa VIP-palvelunumerossa, jossa voit hoitaa helposti kaikki vahinko- ja vakuutusasiasi.

Säästä samalla kun lyhennät asuntolainaasi

​​Asuntolainoihin sitoudutaan useiksi vuosiksi, ja siksi onkin taloudellisesti järkevää säästää lainanlyhennysten rinnalla. Pienikin summa kuukaudessa tuottaa yllättävän hyvin korkoa korolle. Laskurin avulla voit ottaa selvää, millaisen tuoton voisit saada säästöillesi sinä aikana, kun lyhennät asuntolainaasi.

*) Tämän laskurin antamat tiedot ovat suuntaa-antavia. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista. Esimerkki: Jos asiakas ottaa 75 000 euron lainan, laina-aika olisi 15 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, olisi lainan kokonaiskorko 1,782 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,926 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 86 434,66 euroa, sis. järjestelypalkkio 300 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksu kalenterivuoden ajalta 30 euroa, maksuerien lukumäärä 180 kpl. (Tiedot 15.12.2014 tilanteesta).

**) Tämän laskurin tarkoituksena on kuvata säästämiseen liittyviä mahdollisuuksia. Laskurin tulokset ovat suuntaa-antavia, eikä tuotteisiin liittyviä palkkioita, kuluja ja veloituksia ole otettu huomioon. Käytetyt tuotto- ja korko-oletukset eivät ole lupauksia tulevasta tuotosta tai koron määrästä. Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua - sijoituksen arvo voi sekä nousta että laskea eikä sijoitusten toteutuvasta tuotosta tai siitä että sijoitusten arvonkehitys olisi esitettyjen tuotto-oletusten mukainen tai aina positiivinen, ei ole takeita. Tuotteiden ja palveluiden hinnat esitetään sopimusta solmittaessa. Laskelmassa käytetyt pohjatiedot ovat arvioita eivätkä ne ole kannanottoja asioiden todellisesta tilasta.

Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
 • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
 • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme