Asuntolaina ja helppoa pankkiasiointia!

Haluamme, että sinun taloutesi voi hyvin. Kehitimme Danske Etuohjelman yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta voisimme oppia tuntemaan sinut ja palvella talouttasi parhaalla mahdollisella tavalla. Mitä enemmän keskität pankkiasiointiasi meille, sitä enemmän hyödyt.​​​​​​​​​​​​​​

Asiakkaanamme nautit mm. seuraavista eduista:
 • Annamme henkilökohtaisia vinkkejä ja olemme sinuun yhteydessä sellaisissa asioissa, joista taloutesi voisi hyötyä – mutta vain niissä.
 • Paras mahdollinen asiantuntijamme auttaa juuri sinun pankkiasioissasi - olitpa sitten missä tahansa.
 • Verkkotapaamiset asiantuntijoidemme kanssa ja sähköinen allekirjoitus mahdollistavat sen, että voit hoitaa pankkiasioitasi kotisohvaltasi.
 • Henkilökohtaista palvelua silloin, kun sinulle sopii:
  arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16.
 • Edistykselliset mobiili- ja tabletpankki -sovellukset.
 • Etuohjelmalla saat etuja myös kumppaniemme palveluista mm. Fennian vakuutuksista.
 • Modernit palvelut, kuten MobilePay-sovellus - rahan lähettäminen kaverille on yhtä helppoa kuin tekstiviestin näpytteleminen.
Jätä lainahakemus​​​​​

Lainalaskuri

Suunnittele tarvitsemaasi lainaa laskurilla, jolla voit vertailla lainamäärien maksueriä ja maksuaikoja.

Lainalaskuri
 

Danske Etuohjelma

Asuntolaina-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja ja hyödyt Danske Etuohjelmasta.

Tutustu Etuohjelmaan

Jätä lainahakemus

 • Lainahakemusta varten tarvitset perustiedot tuloistasi ja varallisuudestasi.
 • Kerää valmiiksi tiedot tuloistasi sekä nykyisistä lainoistasi ja takauksistasi.
 • Arvioi kuukausittaiset menosi.
 • Arvioi, kuinka paljon voit kuukaudessa käyttää uuden haettavan lainan hoitoon.
 • Jos sinulla on jo kiinnostava asunto tiedossa liitä mukaan sen perustiedot. Vaihtoehtoisesti voit pohtia, minkähintainen asunto sinua kiinnostaa.
 • Mieti, mitä voit tarjota lainasi vakuudeksi.
 • Jos lainanhakijoita on useampia, tarvitsemme tiedot kaikilta lainanhakijoilta.

 

Jätä lainahakemus

 

Helpompi kodinvaihto

Taloyhtiön talouden tilan arviointi

Voit tehdä uuden kodin ostopäätöksen turvallisemmalla mielellä kun olet kartoittanut keskeiset asiat myös taloyhtiön talouden tilasta ja ymmärrät miten pitkäjänteisesti sitä on hoidettu. Saat meiltä lainaneuvottelun yhteydessä henkilökohtaista ohjausta ja neuvoja taloyhtiön talouden tilan arvioimiseen. Esimerkiksi, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota juuri tässä kohteessa ja, mitä eri asiat tilinpäätöksessä ja muissa taloyhtiön virallisissa dokumenteissa tarkoittavat.

Lue mitä asioita kannattaa huomioida taloyhtiön tilinpäätöksestä ja isännöitsijäntododistuksesta ja, mitkä asiat saattavat vaikuttaa asumiskustannuksiin tulevaisuudessa.Taloyhtiön talouden tilan arviointimalli (pdf)

 

Kodin pintaremonttien rahoitustarpeen arviointi

Uusi asunto pitäisi saada oman kodin näköiseksi. Halutut muutostyöt ja pintaremontit onkin hyvä huomioida kokonaisrahoitustarpeen arvioimisessa. Lainaneuvottelun yhteydessä autamme sinua suuntaa-antavan arvion tekemisessä. Voimme antaa myös listan yhteistyökumppanimme Fennian suosittelemista remontin tekijöistä, joilta saat tarkemman kustannusarvion tehtävistä töistä.Fennian tietoa ja vinkkejä remontoijalle (pdf)

Turvaa lainallesi

Suuremman asuntolainan tulee
 • joustaa, jos taloudellasi on tiukkaa
 • antaa turvaa silloin kun markkinoilla myrskyää
 • mahdollistaa säästäminen lainaa lyhentäessäsi.


Mitä isomman lainan olet ottamassa, sitä tärkeämpää on myös ennakointi ja varautuminen odottamattomiin tilanteisiin. Mieti minkälaista lisäturvaa sinun kannattaisi ottaa lainaasi ja varaa aika lainaneuvotteluun jo ennen kuin lähdet kiertämään näyttöjä.

Korkoputki
Koronnousun vaikutus talouteesi on sitä merkittävämpi, mitä suurempi lainasi on. Korkoputkella varmistat, että lainasi viitekorko ei nouse yli enimmäistason sovitun ajanjakson aikana. Korkojen laskusta hyödyt vähimmäistasolle asti. Asuntolaina Vakaa ja Vakaa Plus ratkaisuihin on mahdollisuus liittää korkoriskiltä suojaava korkoputki. Korkoputkessa lainan kokonaiskorko muodostuu viitekoron minimi- ja maksimitasosta sekä asiakaskohtaisesta marginaalista.

Tutustu Asuntolaina Vakaa Plussaan
 

Lainaturva
Varmistat lainasi takaisinmaksua ja parannat perheesi taloudellista turvaa odottamattomissakin tilanteissa.​

Kiinteä korko
Voit sopia lainallesi määräajaksi kiinteän korkoprosentin. Tiedät aina täsmälleen paljonko kuukausieräsi on ja vältät korkojen noususta aiheutuvat yllätykset.

Vakuutukset kotisi turvaksi
Etuohjelmaan liittyneenä asiakkaana saat merkittäviä alennuksia kodin ja perheen vakuutuksista. Fenniassa sinua palvellaan omassa VIP-palvelunumerossa, jossa voit hoitaa helposti kaikki vahinko- ja vakuutusasiasi.

Ota yhteyttä
0200 2580

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
 • Soita Sijoituslinjalle 0200 2000
 • Soita Lainalinjalle 0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme